Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mik ezek a színészkedések az...

Mik ezek a színészkedések az ellenzéktől?

Figyelt kérdés

Én eddig örültem, hogy végre van valami esély a változásra (a kormányváltás szót le se merem írni), erre elb..ák az egészet, ezekkel a hazugságokkal, színészkedésekkel meg fetrengésekkel.

És akkor az index, meg 24.hu ilyeneket ír, hogy HATALMASAT esett Kunhalmi... (Azért azon "ellenzéki szemmel" is látni, hogy kamu, nem?)

Ilyen ferdítéseket az Origotól, a Pestisrácoktól, stb. lehetett idáig látni. Ezekután akkor mennyivel jobb egyik a másiktól?

Ez a földön fekvős, tarkóra tett kezű "demonstráció" is most mire volt jó? Mert úgy néz ki csak arra, hogy szépen összevágják a fideszesek a "nagy leleplező videóhoz". Meg akkor ott súgdolóznak az élő videóban (Tordai Bence élőjében; amúgy ő jobbnak látta, ha kimarad belőle) meg Bangóné is elb.a az egészet. Még ha normálisan megbeszélték volna az élőközvetítésben, hogy "figyu gyerekek csináljunk egy demonstrációt, amivel kifejezzük, hogy, itt az ellenzéknek nincs szava, és erre majd felfigyel a világsajtó" (mert ezt akarták) akkor oké, de ez... Vicc az egész.

2018. dec. 19. 03:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
21%
Vagy csak szimplán bevittek volna 2-3 lángszórót az épületbe és zuneki.
2018. dec. 19. 05:31
 2/19 anonim ***** válasza:
23%
Rahellel kellett volna bemenni és vinni a nyugdíjas Orbán nagymamit hogy együtt követelje az Erzsébet utalványt. :-D
2018. dec. 19. 05:41
 3/19 anonim ***** válasza:
47%

Bangóné egy idióta, Kunhalmi rájátszott(a politika Neymarja:D), ellenben amit Hadházyval, Széllel és Varjúval csináltak az őrök az elfogadhatatlan.

Tordai, Jakab, Ujhelyi jó arcok. Ilyenekből kéne több az ellenzéki oldalon.

(Szanyinak meg legalább végre volt egy józan estéje)

2018. dec. 19. 06:00
 4/19 anonim ***** válasza:
61%
Eddig is mentek a színészkedések, ferdítések és szándékos félremagyarázások, alaptalan állítások. Amíg ugyan azt csinálják amit a fidesz addig ne csodálkozzanak ha nem győznek. Index is kétszínű. Csak annyiban jobb az origónál hogy nincs 1-2 kiragadt szlogenjük (soros, meg hasonlók) amivel napi 18 cikket írnak. Ha valamit el akar érni az ellenzék akkor sztem abba kéne hagyni a fidesz szapulást, mert azzal nem mennek semmire. A körúton sétálgatás és parlamentben magukból konfetti esővel hülyét csinálás helyett dolgozzák ki azokat a pontokat amiket követelnek, hogy ők hogyan valósítanák meg. Meg az egészségügy, oktatás és egyéb tüntetésre alapot adó témát is ahelyett hogy bemondják hogy rossz, mondják meg hogyan tennék rendbe, miből szereznének rá pénzt, stb. Többre mennének ezzel a hozzáállással szerintem, ez lenne az érték teremtésre törekvés.
2018. dec. 19. 07:31
 5/19 anonim ***** válasza:
62%

"Én eddig örültem, hogy végre van valami esély a változásra"

Esély akkor lenne ha az ellenzéknek lenne társadalmi támogatottsága, -de nincs.

Így marad az a pár ezer max 10E szerencsétlen akik ilyen-olyan módon cirkuszolnak.

Ha sikerülne is kormányt váltani, amire 0 az esély, akkor ki lenne a miniszter?

Ezek? Ezek még magukat se tudják irányítani nemhogy egy országot.

Ezek ellen a Párizsi, v. Brüsszeli rendőröket kellett volna bevetni, esetleg fletó 2006-s szemkilövő rendőreit.

Azon röhögtem a legjobban amikor Hadházyt kiba$$zták mint macskát $zarni.

2018. dec. 19. 08:22
 6/19 anonim ***** válasza:
72%
Hát most megpróbálták ezt is, mivel totálisan tehetségtelenek úgy ahogy vannak. Ez sem jött be! Szerintem lejáratták saját magukat, szánalmasak, igaz tudjuk már 8-9 éve, hogy ők képesek saját magukat " kicsinálni"...😁
2018. dec. 19. 08:44
 7/19 anonim ***** válasza:
0%

Azt hiszel, amit csak akarsz. De azért, ne egy összevágott videó alapján tedd ezt.

Egy kifelé nyíló ajtót akart feltartani, amit rávágtak. Viszont el is mondja, hogy nem sérült meg. Itt az eredeti 4 percnél.

[link]

Meg azért az is érdekes, MTVA-s végig rögzítette egy profi kamerával. Erre melyik felvételt használják fel? A mobilost. :\

2018. dec. 19. 09:13
 8/19 A kérdező kommentje:
Megnéztem az eredeti videókat is, ne aggódj.
2018. dec. 19. 09:19
 9/19 Andizsuzsi ***** válasza:
0%

Tényleg hatalmasat esett, de soha sehol nem mondott ennél többet. Rávágták az ajtót, ez tény.

Ami ott történt - történhetett, az az ország szégyene, az, hogy az ott lévők hogyan reagáltak rá már más kérdés. Fizikálisan és mentálisan is fáradtak voltak, voltak jó és kevésbé jó megoldásaik, de ebből is látszik, hogy nem előre kitervelt összeesküvés volt, hanem a pillanat adta improvizálás.

2018. dec. 19. 09:57
 10/19 anonim ***** válasza:
74%
Rávágták az ajtót... Persze. Maga mondta h el akarta kapni az ember mögött becsukódó ajtót. Senki nem vágta rá.
2018. dec. 19. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!