Hogyan tudja egy ember ennyire szétválasztani a
társadalmat? Mi van most a magyarokkal?
Figyelt kérdés
Más is tapasztalja, hogy szinte tapintani lehet a feszültséget, vagy csak az én környezetemben van ez? Még a családomban is megy egymás szitkozódása, barátok is elfordulnak egymástól, tőlem. Tegnap kiraktam facen egykét Orbán ellenes cikket, meg Szél Bernadett live videóját, mára már legalább 10-20 ismerőssel kevesebb van. Pedig nem fűztem semmilyen uszító kommentet hozzájuk. De másik felől is, olyan értelmesnek megismert emberek kezdenek ge..i orbánozni, meg másokat ocsárolni, személyeskedni, akikről sosem gondoltam volna.
Szavazasoknál nem volt ilyen szintű feszültség az országban, akkor nem foglalkoztak ennyire az emberek a politikával. Egy héttel a szeretet ünnepe elott!!! Ilyenkor a háborúk meg szoktak állni, a magyarok meg most esnek egymás nyakának? Egy hülye törvény miatt? Miért nem hagyjuk, hogy a politikusok lejátszák egymás között, és miért kell belemenni szocsatakba, és kommenthaborukba? Miért utálják egymást ennyire a magyarok?
Tudod az a helyzet, hogy ezek az "ellenzéki" politikusok ( Hadházy félék Vadai félék, Gyurcsány félék, Kunhalmi félék, stb) pontosan ezt akarják elérni ami a te esetedben is megtörtént. Ők most valami új stratégia címén megpróbálják összeugrasztani az embereket, balhét csinálni. Nézd meg ők maguk is milyen bohóckodásba mentek át... pontosan azt akarják, megosztani a társadalmat, bizonytalanságot kelteni . És persze mindenből politikai tőkét kovácsolni, csak nem az emberekért, hanem önmaguk miatt...
2018. dec. 18. 13:25
12/22 anonim válasza:
#11: Az embereket az uszító, nemzetellenes, fasiszta fidesz ugrasztja össze a hazug propagandájával, és a népet szívató intézkedéseivel.
2018. dec. 18. 13:31
13/22 anonim válasza:
Hmmm... nem is tudom, ki nyomatja mostanában, hogy aki nincs velük, az a nép ellensége, hazaáruló, nemzetellenes. Ez sajnos hamar átragadt a hívekre.
2018. dec. 18. 13:37
14/22 anonim válasza:
Persze , kedves 12#- es...természetesen így van, ahogy leírtad, sőt, mi az hogy!! Nagyon jól megtanultad, ügyi ballibsi vagy, nem tudom az ATV- ben hallottad- e olyan sokszor? Természetesen én csak vicceltem😁😁😁
2018. dec. 18. 13:37
15/22 anonim válasza:
#11 Mert az aztán teljesen normális, ahogyan a Fidesz lereagálta a helyzetet, ugye?
2018. dec. 18. 13:38
16/22 Molyember válasza:
SzDG, tipikus hazug, gerinctelen fideszes benyomását kelted, őszintén remélem, hogy csak trollkodsz. Sosem volt vita tárgya, hogy a Fidesz szedi ketté az országot, mindig is ezt csinálta. Pl. a kokárda lenyúlása, amiért nagyon remélem, hogy úgy megveri az Isten, hogy egy vödörbe okádja majd a darabos vért egy börtönben. Milyen megosztottságról beszélsz, ember? Jobbikos, MSZP-s együtt tüntet, hát eszednél vagy?
2018. dec. 18. 13:44
17/22 anonim válasza:
Kedves előző: "SzDG, tipikus hazug, gerinctelen fideszes benyomását kelted,.."látod most kiállítottad magadról azt a bizonyítványt,amit mondjuk én már amúgy is tudtam rólad ... ezért tartotok ott, ahol...de nem baj!😁
2018. dec. 18. 14:11
18/22 anonim válasza:
Nincsen semmi a magyarokkal, a magyarok mindig is ilyenek voltak. A rendszerváltás után beindult nálunk a változás, lett egy fiatal rétegünk, aki nyugati jólétet akar, de mivel kevesen vannak, így nem ők határozzák meg, hogy mi legyen Magyarországon, ezért az idősebbek elüldözik őket innen a begyepesedettségükkel.
2018. dec. 18. 14:17
19/22 anonim válasza:
Kedves kérdező valóban hülye törvény. Pont ez a baj. Azért kavar indulatokat,mert a kormány lesöpör minden ellenzéki javaslatot, majd amikor kínjukban azok valami látványosabbat produkálnak, cinikus megjegyzésekkel és műfelháborodással mutogatnak rájuk, hogy na látjátok ilyenek vagytok ti, bezzeg mi... stb stb. Mert nincs kommunikáció, arányos képviselet. Orbán Viktor nem fogja fel, hogy nem csak azok miniszterelnöke akik rászavaztak ( sajnos). Eltűntek a fékek, egyensúlyok. A kormány úgy érzi nem kell megmagyaráznia semmit ha épp úgy esik neki jól. És ez baj. Előbb-utóbb sokkal durvább indulatok fognak elszabadulni.
2018. dec. 18. 14:23
20/22 A kérdező kommentje:
De meg is történt amit írtam, kommenthaború + sértegetés. Ez van mindenhol. Sőt sokszor én sem vagyok kivétel...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!