Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem gondoljátok, hogy az...

Nem gondoljátok, hogy az lenne a tisztességes, ha csak olyan képviselők, politikusok vehetnének részt ezen a tüntetéssorozaton, akiknek 2006-hoz semmi közük nem volt (akkori vezetés)?

Figyelt kérdés
Nekem szimpatikus lenne ez az egész, de mégsem az, mert nem értem, mit keresnek ott olyan emberek, mint Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágens és társaik. Miért nem tisztítják meg magukat a tüntetők ezektől? Hiszen lejáratták már magukat politikai értelemben, pláne nem tiszta a kezük és abszolút nem hitelesek. Szerintem sokan ezek miatt a .... miatt nem csatlakoznak. És ne mondjátok, hogy kell a kormányváltáshoz, mert egy rosszat nem úgy kell leváltani, hogy összefogunk legalább olyan rosszakkal, hanem tisztakezű erővel.
2018. dec. 18. 11:49
1 2
 11/11 anonim válasza:
Gyurcsány Ferenc mit keres a tüntetésen, az talány, hiszen igennel szavazott a törvénymódosításra.
2018. dec. 18. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!