Hol vannak a Fidesz szavazók?
Szerintem nem is voltak.
A választások is előre meg voltak szervezve.
Sajnos többen vannak, mint gondolnád. Azért nem hallod őket, mert most túl vannak kiabálva, most nekünk kell hangosnak lenni.
De attól tartok ma is simán nyerne a fidesz ha ma lenne választás, mert szavazni attól még elmennek...
Szerintem bárki aki azt híreszteli vagy gondolja, hogy a Fidesz választási szavazatok összeszámolásával, manipulálásával nyert, azt pont úgy kellene büntetni, mint akik azt híresztelik, hogy nem volt holokauszt!
A Fidesz nyert! A manipuláció akkor és most is a Soros-ozással győzött!
Bízom benne, hogy a magyarok többsége már nem fogja elhinni, hogy a tüntetés és egy buta MSZP mögött Soros György állna!
A Fideszes szavazók egy részük csinálnak semmit. Én a magam részéről kint voltam a tüntetéseken a túlóra törvény ellen és a szabad sajtóért!
Népszavazást kellene kihírdetni a rabszolgatörvény és arról, hogy engedjék közmédiát mindenkinek használni!
Akkor látszana igazán ki mennyire támogatja ezeket!
Addig ilyen butaságokat hírrsztelni, hogy nincsenek is Fidesz szavazók és a tüntetők mögött Soros áll-ot hirdetni már egyszerűen hazaárulás!!!!
Nekem a fél családom fideszes. Már alig várom a karácsonyi ebédet, amikor mind összeülünk és beindul, hogy Orbán Viktor milyen bátor, hogy mindenkivel szembeszáll és hogy idén milyen szépen reagáltak a hókotrók a télre, több pénzt lehet keresni a túlórák növelésével és akinek ez nem tetszik, az egy lusta semmirevaló, aki nem akar dolgozni és szégyelljék magukat a vandálok, akik nem tisztelik a hatóságokat és a kormányt.
Nagyon jó lesz, már alig várom...
,, És mi nem alig 10 ezren leszünk, mint ahogy a napokban tartott tüntetéseken, ahová a DK-tól a Jobbikig minden ellenzéki törpepárt mozgósított, mégis alig voltak..."
Csak a különbség annyi, hogy a mostani tüntésekre önkéntesen mentek az emberek, Bémenetre meg ki lettek zavarva. Nem, nem kell a mese, hogy nem így volt, Fidelitas ismerősömnek azért kellett majdnem repülnie a polgármesteri hivatalból ahol dolgozik, mert nem ment. Egyedül azért úszta meg, mert elég nagy balhét produkáltak a többi helyi Fidelitas tag, aki volt (konkrétan matt részegen jöttek haza és a kisbuszt is összehányták, amivel felvitték őket).
"10 emberből 8 a kormányt szidja"
Ez amúgy reális. A választópolgárok harmada szavazott a Fideszre, persze a harmada a többi pártra. És ebben nincs benne a teljes lakosság 18- vagy közügyektől eltiltott része. Nem is említve, akik azóta meggondolták magukat.
"hamarosan megszervezésre kerül egy új Békemenet"
Milyen táblákkal készültök?
- Vissza a rabszolgaságot
- Le a fizetéssel
- Nem kérünk demokratikus jogállamot
- Még több munka, még kevesebb bérért
Teljesen reális. A magyarok hihetetlen módon megvetik a jólétet és istenítik az elnyomást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!