Ha az MTV-t senki sem nézi, miért éppen ott akartak petíciót felolvasni?
Egyöntetűen azt mondja mindenhol az ellenzék, hogy az MTV-t senki sem nézi és nagyon alacsony régóta a nézettsége országszerte. Akkor mégis miért akarták elfoglalni? Miért akarták éppen ott elmondani a petíciót, amikor pl az ÁTV-n szívesen meghallgatják őket?
Nem igazán értem. Ahogy azt sem éjjel/hajnalban milyen hatása lenne egy ilyen petíciónak?
,,Akkor mégis miért akarták elfoglalni? Miért akarták éppen ott elmondani a petíciót, amikor pl az ÁTV-n szívesen meghallgatják őket?"
Hát pont azért, mert az MTV semmiről nem akar beszámolni, ami negatívan érintené a kormányt. Holott teljesen függetlennek kellene lennie az egésznek, ugyanúgy az ellenzék elképzeléseiről, stbről is be kellene számolnia.
Ha senki sem nézi mégis mi értelme lenne ott felolvasni? :O
Egyébként az ellenzéki médiában sem számolnak be semmiről, amit a kormány pozitívan tesz. Nagyon szépen hallgatnak mindenről.
De az ellenzéki média nem az én pénzemből működik!
Abban a médiában ami az én pénzemből működik, nem is tudok erről lemondani, abban legyenek objektívek!
Nem az a lényeg, hogy mennyien nézik...
Amúgy persze csak ezeket a kincstári csatornákat sugározzák ingyen, így a falusi nyuggerek nem is tudnak nagyon mást nézni helyette, pl. ellenzéki tévét.
És ez szándékosan van így.
,,Egyébként az ellenzéki médiában sem számolnak be semmiről, amit a kormány pozitívan tesz"
Ellenzéki médiának is nem kell függetlennek lennie. A közszolgálati TVnek viszont alapvető kellene lennie, hogy független legyen. Mert az MTV közszolgálati lenne eredetileg, nem Kormánypárti.
,,Ugyanígy volt ennek fordítottja 2010 előtt"
Hát pont, hogy nem. Az átalakítástól kezdőden lett ez így.
,, Van más beállítottságú média, ott kell elmondani a petíciós véleményeket"
Van Echo TV is, a Fidesznek meg akkor ott kellene elmondani a véleményét, nem állandóan a közszolgálati TVn.
"Ellenzéki médiának nem kell függetlennek lennie"
Úgy érted nem kell elmondania azokat az intézkedéseket, ami pozitív az embereknek ? Köszönöm Emese !
Ezt nevezik FAKE-NEWSnak. Ezzel elismerted, hogy az ellenzéki média mind fake-news :XD
"Egyébként az ellenzéki médiában sem számolnak be semmiről, amit a kormány pozitívan tesz."
Dehogynem. Sőt, rendszeresen hívnak meg kormánypárti politikusokat, hogy mondják el a véleményüket. És nem csak 5 percre.
"Ellenzéki médiának nem kell függetlennek lennie"
"Úgy érted nem kell elmondania azokat az intézkedéseket, ami pozitív az embereknek ? Köszönöm Emese !"
Pedig felőlem azt is mondhatják, hogy megszálták a parlamentet e teletubbiek...
Amíg ezt 1. nem az én pénzemen teszik, 2. nem hazudják, hogy függetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!