Magyarországon diktatúra van,2018.12.12-étől hivatalosan is. Az alábbi - diktatúra jellemzőiből - szerintetek melyik passzol Magyarországra? Szerintem mind.
Az alábbi cikket először azt hittem, hogy az Orbán kormányról írták ellenzékiek, annyi minden passzolt.... (szám szerint mind) és ezért komolyan sem vettem először.
De aztán láttam, hogy ennek semmi köze a politikához és így valóban elgondolkodtam, hogy szerda óta, amióta a bíróságokat is a Fidesz felügyeli, tényleg diktatúrában élünk.
Mit gondoltok?
Sajnos ez ma még nyilvánvalóbb. A 2/3 választási manipuláció eredménye lsd a választási kerületek újrarajzolása, törvény átírása.
Annyira gáz, hogy nem is a hitleri diktatúra van hanem feudális, középkori. A "király" a legfőbb hűbérúr, sleppje a hűbéresei aztán jöhetnek a nagyságos urak= ispánok, szolgabírók, csendőrök, vármegyék, dézsma és ez mind egy álszent,pénzéhes egyházzal lenyomva a nép torkán.
Ennyi telik egy buta, uninteligens, hazug kormánytól. Antalli ostobaság eredménye. 2023 ban vagyunk a béka s.gge alatt, kivéve a yachtklub tagjait és felcsutot!
Ja és a 8 ismérv mellé a 9.
Az egyház (némelyik) álszent, pénzéhségét kihasználva felhasználja a vallást önnön dicsőítésére, kampányolásra, népbutításra, önigazolásra, megrontásra ... Ez is csak pénz kérdése és kész a lelki terror.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!