Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon diktatúra...

Magyarországon diktatúra van,2018.12.12-étől hivatalosan is. Az alábbi - diktatúra jellemzőiből - szerintetek melyik passzol Magyarországra? Szerintem mind.

Figyelt kérdés

Az alábbi cikket először azt hittem, hogy az Orbán kormányról írták ellenzékiek, annyi minden passzolt.... (szám szerint mind) és ezért komolyan sem vettem először.

De aztán láttam, hogy ennek semmi köze a politikához és így valóban elgondolkodtam, hogy szerda óta, amióta a bíróságokat is a Fidesz felügyeli, tényleg diktatúrában élünk.

Mit gondoltok?

[link]

2018. dec. 16. 17:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Az az igazság, hogy a csak félig meddig stimmelő pontokkal azért nem vigasztalhatjuk magunkat, mert egyrészt részben stimmelnek másrészt amiben nem stimmelnek attól csak az uniós tagságunk választ el és nem az Orbán rezsim jóindulata. Senkiben ne legyen kétség, hogy a mai napon csak azért nincsen totális diktatúra Magyarországon mert meg kell próbálniuk megfelelni az uniónak is.
2018. dec. 16. 18:15
 12/23 A kérdező kommentje:
Igen, az Unió valóban visszatartó erő, de csak azért, mert így a korrupciót jobban ki lehet élvezni.
2018. dec. 16. 18:16
 13/23 anonim ***** válasza:
23%

# 8

Győztünk!

2018. dec. 16. 18:19
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, a dolog elég egyértelmű. És lesz ez még rosszabb is. Most még ott tényleg nem tartunk hogy éjjel rádtörjék az ajtót és elvigyenek. Lehet 2 év múlva már fogunk. De a 90% az stimmel. Durva, 2018-ban, Európa közepén. EU, NATO, ENSZ ilyenkor mit csinálnak?
2018. dec. 17. 01:24
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy van diktatúra. Nem tudtok gondolkozni? Attól mert valami libsi portál pontokba szed baromságokat, még nincs diktatúra. Csak mert nem a te kedvenced kormányoz, attól még nincs diktatúra. Ezt kellene felfognia a sok diktatúrát kiabálónak
2018. dec. 17. 16:27
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Emelt történelem érettségi tételek -> "valami libsi portál"

Ez csak humor, ugye?

2018. dec. 17. 16:30
 17/23 A kérdező kommentje:

15-os, személyeskedés helyett tudnal erdemben reagalni a pontokra?

A hited a Fideszben kevés egy kulturált emberek közötti vitához :-)

2018. dec. 17. 18:26
 18/23 anonim ***** válasza:

Szóval mind passzolt.

Hol passzolt ez?

"...egy igazi diktátor nem riad vissza a bebörtönzésüktől, sőt kivégzésüktől sem."

2018. dec. 23. 01:15
 19/23 A kérdező kommentje:

Ott, hogy amíg Európai Unió van, bizonyos kereteket meg kell hagyni a több pénz ellopásához. Ha ilyet tennének, akkor a magyar nép biztos vagyok benne, hogy forradalmat robbantana ki. Amint az álcának vége, nagy baj lesz itt.

Egyébként Putyin sem végez ki tudtammal ellenzéki politikust, mégis diktatúra Oroszország is :-)

2018. dec. 23. 11:04
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs nyilvános kivégezés. Máris van pénz a gyerek nevelésére, amit elvette a jelenlegi kormány. - Jah, nincs. Mert arról is hazudtak.
2018. dec. 27. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!