Magyarországon diktatúra van,2018.12.12-étől hivatalosan is. Az alábbi - diktatúra jellemzőiből - szerintetek melyik passzol Magyarországra? Szerintem mind.
Az alábbi cikket először azt hittem, hogy az Orbán kormányról írták ellenzékiek, annyi minden passzolt.... (szám szerint mind) és ezért komolyan sem vettem először.
De aztán láttam, hogy ennek semmi köze a politikához és így valóban elgondolkodtam, hogy szerda óta, amióta a bíróságokat is a Fidesz felügyeli, tényleg diktatúrában élünk.
Mit gondoltok?
Emelt történelem érettségi tételek -> "valami libsi portál"
Ez csak humor, ugye?
15-os, személyeskedés helyett tudnal erdemben reagalni a pontokra?
A hited a Fideszben kevés egy kulturált emberek közötti vitához :-)
Szóval mind passzolt.
Hol passzolt ez?
"...egy igazi diktátor nem riad vissza a bebörtönzésüktől, sőt kivégzésüktől sem."
Ott, hogy amíg Európai Unió van, bizonyos kereteket meg kell hagyni a több pénz ellopásához. Ha ilyet tennének, akkor a magyar nép biztos vagyok benne, hogy forradalmat robbantana ki. Amint az álcának vége, nagy baj lesz itt.
Egyébként Putyin sem végez ki tudtammal ellenzéki politikust, mégis diktatúra Oroszország is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!