Egy képviselőnek mennyi a havi órakerete és milyen esetben túlórázik?
Teljességgel változó
Azok a politikusok akik el akarnak valamit érni nagyon is sokat tuloraznak
De mivel nincs fix munkaidejuk nehéz definiálni hogy ez mennyi
Bár látni, hogy fogalmad sincsen róla, de léteik olyan, aki nem órabérben dolgozik, nem fix munkaideje van, hanem feladata, amit el kell végeznie. Ezt jelenti a kötetlen munkaidő. Nem kell napi jelenléti ívet írogatni, hogy mettől meddig volt bent a hivatalában, hanem el kell végeznie a munkáját akármennyi ideig is tart.
Tudom, hogy szeretitek azt hinni, hogy a politikusok nem dolgoznak, de ettől még nem így van. Csak mert az ellenzékiek még a parlamentbe sem mindig mennek be, a legtöbb politikus jóval több időt dolgozik hetente, mint 48 óra. Sokkal többet is túlóráznak, mint a most megszavazott 400 órás túlóra maximum évente.
Ha jól emlékszem volt olyan parlamenti ciklus amikor orbán ellenzékben volt és ő sem járt be a parlamentbe. Na erről ennyit.
Ebben a túlóra kérdésben az a legszebb, hogy megint olyanok döntöttek politikai alapon akik életükben egy percet sem dolgoztak a munka törvénykönyve alá tartozó munkakörben és az érintetteket szokás szerint nem kérdezték meg.
Vagyis rosszul mondom a legfontosabb érintetteket megkérdezték. BMW, Audi, Mercedes ...
Törvény megrendelésre.
Ha jól emlékeznél, akkor azt is tudnád, hogy a politikusnak nem kizárólag az a feladata, hogy bent üljön a parlamentben és bizony Orbán rengeteg olyan politikusi feladatot végzett ezen idő alatt is.
de lényegtelen, mert nem neked kell, hogy elég legyen a teljesítménye, hanem annak aki rá szavaz.
Nekem sem tetszik azoknak a "munkája" akikre meg te szavaztál szerintem. ÉS? Ettől még neked ők kellenek és jogod is van hozzá, nem is szólok bele.
Akkor meg nem fikázd az ellenzékieket. Ők is fontos politikusi munkát végeznek a parlamenten kivül is.
Orbán kezd olyan lenni mint Lenin elvtárs. Csak ő dolgozik és mindig igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!