Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy képviselőnek mennyi a...

Egy képviselőnek mennyi a havi órakerete és milyen esetben túlórázik?

Figyelt kérdés
Csak kérdem..

2018. dec. 16. 10:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Túlóra csak olyan embereknél merülhet fel, akik dolgoznak.
2018. dec. 16. 10:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Teljességgel változó

Azok a politikusok akik el akarnak valamit érni nagyon is sokat tuloraznak

De mivel nincs fix munkaidejuk nehéz definiálni hogy ez mennyi

2018. dec. 16. 10:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Amúgy nem képviselő jelöltekbol van hiány...
2018. dec. 16. 10:55
 4/11 anonim ***** válasza:
32%
Minden mamlasz olyan 3-4-5 millát hazavisz. Szerintem megdögölhetne mind.
2018. dec. 16. 10:59
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
#4 Én nem sajnálom tőlük. Csak ne akarnának még többet hazavinni.
2018. dec. 16. 11:05
 6/11 anonim ***** válasza:
96%
Aki a tűzhöz közel van, a havi, hivatalosan felvett pénze, csak kis kávépénz. A zsebre tehető pénzek nem ott vannak.
2018. dec. 16. 11:17
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Bár látni, hogy fogalmad sincsen róla, de léteik olyan, aki nem órabérben dolgozik, nem fix munkaideje van, hanem feladata, amit el kell végeznie. Ezt jelenti a kötetlen munkaidő. Nem kell napi jelenléti ívet írogatni, hogy mettől meddig volt bent a hivatalában, hanem el kell végeznie a munkáját akármennyi ideig is tart.

Tudom, hogy szeretitek azt hinni, hogy a politikusok nem dolgoznak, de ettől még nem így van. Csak mert az ellenzékiek még a parlamentbe sem mindig mennek be, a legtöbb politikus jóval több időt dolgozik hetente, mint 48 óra. Sokkal többet is túlóráznak, mint a most megszavazott 400 órás túlóra maximum évente.

2018. dec. 16. 11:22
 8/11 anonim ***** válasza:
95%

Ha jól emlékszem volt olyan parlamenti ciklus amikor orbán ellenzékben volt és ő sem járt be a parlamentbe. Na erről ennyit.

Ebben a túlóra kérdésben az a legszebb, hogy megint olyanok döntöttek politikai alapon akik életükben egy percet sem dolgoztak a munka törvénykönyve alá tartozó munkakörben és az érintetteket szokás szerint nem kérdezték meg.

Vagyis rosszul mondom a legfontosabb érintetteket megkérdezték. BMW, Audi, Mercedes ...

Törvény megrendelésre.

2018. dec. 16. 12:10
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Ha jól emlékeznél, akkor azt is tudnád, hogy a politikusnak nem kizárólag az a feladata, hogy bent üljön a parlamentben és bizony Orbán rengeteg olyan politikusi feladatot végzett ezen idő alatt is.

de lényegtelen, mert nem neked kell, hogy elég legyen a teljesítménye, hanem annak aki rá szavaz.

Nekem sem tetszik azoknak a "munkája" akikre meg te szavaztál szerintem. ÉS? Ettől még neked ők kellenek és jogod is van hozzá, nem is szólok bele.

2018. dec. 16. 12:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor meg nem fikázd az ellenzékieket. Ők is fontos politikusi munkát végeznek a parlamenten kivül is.

Orbán kezd olyan lenni mint Lenin elvtárs. Csak ő dolgozik és mindig igaza van.

2018. dec. 16. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!