Fideszesek, mit szóltok ahhoz, hogy "valakik" kiverték két fogát egy plakátját őrző jobbikos önkormányzati képviselőnek?
Esetleg felsejlik valamilyen gondolatkezdemény bennetek? Ez a Fidesz cinikus válasza: a jobbikosok támadtak rá a fideszesekre és bántalmazták őket, súlyos testi sértést okozva... és feljelentést tesznek.
Amúgy nem kéne tiltani a tömeges, szervezett plakátrongálást? Ha jól tudom, ez nem törvénytelen, de ilyen szervezetten már büntetni kéne, mert ez már nem véleménynyilvánítás, hanem bűnözés.
Ilyen egy diktatúra kezdete, majd ha választásokat megnyeri a Fidesz, minden ellenzékit lemészárolnak "politikai, jogi és erkölcsi" értelemben is.
A Fidesz már bebizonyította, hogy nekik semmi sem szent.
Szerintem elég ezt a videót megnézni...
Semmit.
Ezt nem lehet ilyen szinten szabályozni.
Majd a bíróság ítéletet hoz.
A második világháború előtt Berlinben a barnaingesek az utcán azért vertek félholtra embereket mert nem az akkori kormánypártal (hitlerrel) szinpatizáltak, és hát tudjuk a fojtatást.
Remélem hogy soha többé nem engedi a nép hogy egy őrűlt császár uralkodjon felette.
orbán március15.-én megmondta hogy a választások után visszahozza a legsötétebb terrort azoknak akik nem éltetik.
Pánikol, nem bírta kivárni a választást, még ebben is hazudik.
A legaljább diktatúrákban történnek ilyenek.
https://www.youtube.com/watch?v=1CL0xzEeqT8
Vagy ezt a videót is érdemes megnézni. Szervezetten, meghirdetve, RENDŐRÖK JELENLÉTÉBEN tépték le a Soros-plakátokat az Együtt felhívására. Nekem helyből ez ugrott be.:-)
Egyébként a szegény megvert jobbikos képéről nekem nem egy békésen filozofálgató, szelíd értelmiségi jut eszembe.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!