A 444.hu meddig fog működni a fizetőssé válás után?
Figyelt kérdés
A főszerkesztő azt mondta egy beszélgetésen, hogy csak 10%-kal fog csökkeni a látogatottság, a többi résztvevő (szintén újságírók) szerint csak álom az ilyen pici csökkenés.
Szerintem két nap után már vissza fogják vonni.
2018. dec. 14. 09:12
1/5 anonim válasza:
Dehogy lesz fizetős, honnét veszed?
2/5 anonim válasza:
Ha az fizetős lesz akkot ott a másik többi hulladék oldal. Pl origo, hir24.. Stb.
De ki fizetne azért a ratyi oldalert is?
3/5 anonim válasza:
"Dehogy lesz fizetős, honnét veszed?"
Néhány napja írták az oldalukon, hogy gondolkodnak valami olyan megoldáson, hogy bizonyos tartalmak fizetősek legyenek, de még semmi sem biztos. Most megpróbáltam rákeresni a cikkre, de nem találtam.
4/5 anonim válasza:
Messze az egyik legdinamikusabban fejlődő sajtó termék évek óta, ha a hír valóban igaz és nem csak valami fideszes rémhírterjesztés, én egészen biztos vagyok benne, hogy ők megoldják.
5/5 anonim válasza:
Sajnos, ugyanúgy működik, a hazugság gyár, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!