Durván fizetőssé tehetik az egészségügyet – Jön a “kiegészítő biztosítás”?
Komolyan mondom, már mindegy, csak ne legyenek éves várólisták, meg emelkedjen az ellátás színvonala.
Ez fontosabb, mint az, hogy pluszban költeni kell-e rá. Már így is rengetegen magánorvoshoz járnak, meg viszik a borítékokat magukkal.
"Külön szép a történetben, hogy a Fidesz a 2010-es kétharmados győzelmét nagyban a 2008-as népszavazásnak köszönhette"
2008-ra a baloldal már sehol sem volt, és már a népszavazás előtt egyértelmű lett, hogy a következő választást a fidesz nyeri. Persze lehet erre is fogni és a szőnyeg alá söpörni a baloldal valódi problémáit. Csak addig pont ők tartják kormányon a fideszt. Úgy látszik, hogy nekik ez jó.
Amúgy felőlem mehet a fizetős eü. Nem én fogok az első megfázásba belehalni. Aki belehalna, az - Lázárosan - valószinűleg annyit is ér.
Szerintem az ítélkezéssel meg kellene várni, ameddig legalább a tervezet megszületik. Ameddig az alapvető ellátások köre megmarad, és marginális jelentőségű, pl. plasztikai jellegű v. nemátalakító beavatkozások kerülnek a magasabb biztosítási kategóriába, ez nem vállalhatatlan koncepció. De nem ez az a konstrukció, ami a bálványozott nyugaton is működik? Akkor meg mire föl ez a sírás-rívás a liberálisok részéről?
(Azért aki a nyugatifényt hitelesebb hírforrásnak tekinti, mint a Dörmögő Dömötört, az meg is érdemli. Dezinformáció, csúsztatások, trükkök százai, olcsó uszítás. Eddigi azt hittem, hogy ezek az Origo meg a 444 eszközei, de úgy látszik van még ilyen a neten bőséggel. Mondjuk nem tudom mit várok tőlük, az eszköztáruk megegyezik a kedvenc miniszterelnökükével.)
Meglássuk.
300 forintos vizitdíjjal lehetett kormányt váltani, de lehet a fideszesek enyhe demenciában szenvednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!