Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Durván fizetőssé tehetik az...

Durván fizetőssé tehetik az egészségügyet – Jön a “kiegészítő biztosítás”?

Figyelt kérdés
[link]

2018. okt. 11. 09:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%

Nagyon örülnék neki. Hónapok óta egy vizsgálat eredményére várok, ezerszer megbántam, hogy nem fizettem magánban, már rég meglenne.

Amennyi TB-t fizetek, a leg full extrásabb magánbiztosítást meg tudnám engedni magamnak, ehelyett ilyen sz*rt kapok. Csakhogy a TB-t mindenképp levonják, abból kiszállni nem lehet. Most talán végre.

2018. okt. 11. 17:57
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Egy szívkatéter 1,5 milla, egy szívműtét meg 5-nél kezdődik. A pattanásod kinyomják, meg a fogad is betömik magánban, de szivet műteni sufniban még nem hallottam. Fel kell kötni a gatyát mindenesetre...
2018. okt. 11. 18:43
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
Nyugati fény? Olyan erős, hogy elvakít!
2018. okt. 12. 01:21
 14/18 anonim ***** válasza:

Magán = “szivet műteni sufniban”.

Ez el is mond mindent amit tudsz a világról.

Magánkórházról hallottál már?

2018. okt. 12. 06:58
 15/18 A kérdező kommentje:

"Magánkórházról hallottál már?"

Persze, hogy hallottam. Az elsipolyosodott aranyeret, amit lézerrel kezeltek és volt tv, meg moslékra zabálhatta magát a résztvevő, végül a "szar" TB sebész tette helyre, hogy megmeneküljön a haláltól az alany. A lézeres szemműtétek után, gazdagodott a vakok tábora több esetben, mint egy "tré" klinikán. Egyébként figyelmesen várom a felsorolásod mely magánkórházakban végeznek nyílt mellkasi szívműtétet, és szívkatéterezést, vagy vesetranszplantációt, kik és mennyiért????

2018. okt. 12. 14:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nem jó a magán akkor járják csak tovább az állami vágóhídra. Nekem elegem volt belőle, többet kösz, de nem.

Hát külföldi klinikáról hallottál már? Ha jó a biztosításod, még agyátültetést is kaphatsz a Kajmán-szigeteken, hatcsillagos luxuskórházban. Amennyi TB-t fizetek, még ez is kijönne belőle.

2018. okt. 13. 13:54
 17/18 A kérdező kommentje:
"Ha ennyire nem jó a magán akkor járják csak tovább az állami vágóhídra. " MEly magánklinikán végeznek magyarországon nyílt mellkasi szívműtétet? Ne hamukázást írjál, hanem tényeket.
2018. okt. 13. 17:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem érted a szót, hogy “külföldi”? Az azt jelenti, hogy nem Magyarországon van. Ha szívműtét kell, odavisznek és megcsinálják ott.
2018. okt. 15. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!