Durván fizetőssé tehetik az egészségügyet – Jön a “kiegészítő biztosítás”?
Nagyon örülnék neki. Hónapok óta egy vizsgálat eredményére várok, ezerszer megbántam, hogy nem fizettem magánban, már rég meglenne.
Amennyi TB-t fizetek, a leg full extrásabb magánbiztosítást meg tudnám engedni magamnak, ehelyett ilyen sz*rt kapok. Csakhogy a TB-t mindenképp levonják, abból kiszállni nem lehet. Most talán végre.
Magán = “szivet műteni sufniban”.
Ez el is mond mindent amit tudsz a világról.
Magánkórházról hallottál már?
"Magánkórházról hallottál már?"
Persze, hogy hallottam. Az elsipolyosodott aranyeret, amit lézerrel kezeltek és volt tv, meg moslékra zabálhatta magát a résztvevő, végül a "szar" TB sebész tette helyre, hogy megmeneküljön a haláltól az alany. A lézeres szemműtétek után, gazdagodott a vakok tábora több esetben, mint egy "tré" klinikán. Egyébként figyelmesen várom a felsorolásod mely magánkórházakban végeznek nyílt mellkasi szívműtétet, és szívkatéterezést, vagy vesetranszplantációt, kik és mennyiért????
Ha ennyire nem jó a magán akkor járják csak tovább az állami vágóhídra. Nekem elegem volt belőle, többet kösz, de nem.
Hát külföldi klinikáról hallottál már? Ha jó a biztosításod, még agyátültetést is kaphatsz a Kajmán-szigeteken, hatcsillagos luxuskórházban. Amennyi TB-t fizetek, még ez is kijönne belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!