Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lehetne a ballib tüntetőke...

Nem lehetne a ballib tüntetőket kirakni a belvárosból?

Figyelt kérdés
Így is elég zűrzavart okoznak ott. A város határában tüntethetnének egy körülkerített mezőn 5-től 6-ig, aztán lehet hazamenni.
2018. dec. 14. 07:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

"Engem jobban zavart h az ügyelet tele volt drogos, sérült tüntetővel és a tényleg betegek nem jutottak időben ellátáshoz miattuk."

Elvtárs, ha végeztél a napi munkával, említsd meg a főnökeidnek, hogy frissítsék a szövegeket, amiket kiadnak nektek: messziről meg lehet ismerni a tetves troll fajtátokat, mert minden válaszba beleszövitek azt a szót, hogy drogos.

2018. dec. 14. 10:23
 12/16 Alex Fly ***** válasza:

Most hogy mondod...

És hogyan gondolod? Egyenként odamész minden tüntetőhöz és megkérdezed, hogy "Ballib-e vagy?" -aztán ha igennel válaszol, akkor kizavarod a város szélére?

2018. dec. 14. 12:00
 13/16 anonim ***** válasza:

"Elvtárs, ha végeztél a napi munkával, említsd meg a főnökeidnek, hogy frissítsék a szövegeket, amiket kiadnak nektek: messziről meg lehet ismerni a tetves troll fajtátokat, mert minden válaszba beleszövitek azt a szót, hogy drogos."

Az egész éjszakát a sürgősségin töltöttem. Bárcsak egy egyszerű tetves troll lennék, de ismerősöm, akit kísértem majdnem meghalt. Részben azért, mert a drogos tüntetők bevert arca előbbrevaló volt.

2018. dec. 14. 13:07
 14/16 Molyember ***** válasza:
Írd le még egy párszor, hogy drogos tüntető, hátha jár erre pár gyenge felfogású, fideszes nénike, aki még csak a migránsoktól retteg. Neki is meg kell értenie, hogy most kereszténygyűlölő, drogos Soros-bérencek tüntetnek, akik miatt nem jut ellátás az igazi magyaroknak, akik nem tüntetnek, hanem tisztességgel, becsülettel dolgoznak.
2018. dec. 14. 13:24
 15/16 anonim ***** válasza:

"Az egész éjszakát a sürgősségin töltöttem. Bárcsak egy egyszerű tetves troll lennék, de ismerősöm, akit kísértem majdnem meghalt. Részben azért, mert a drogos tüntetők bevert arca előbbrevaló volt."

Értem, amit mondasz, de még mindig ugyanazokat a kifejezéseket használod, mint a fizetett provokátorok, pedig ha jól sejtem, bizonyítani nem tudnád, hogy valóban drogoztak. Persze ez nem azt jelenti, hogy az ismerősöd (már ha igaz, amit írtál) nem halhatott volna meg a sürgősségi folyosóján, ha úgy alakul, de azt kijelenteni, hogy ez, akár csak részben is a drogostüntetők miatt történt volna, fogalmazzunk úgy, hogy nem volt szerencsés.

2018. dec. 14. 13:28
 16/16 Molyember ***** válasza:
Fogalmazzunk úgy, hogy fideszes megfogalmazás volt.
2018. dec. 14. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!