Minek köszönhető, hogy a CEU miatt tüntetés meg állandó cikkezés van, de egy koraszülött osztály bezárása nem érdekli a tüntetőket meg a médiát se?
Az is hamar lement, bezzeg a CEU.
Nem is átlátszó amúgy, hogy fizetett balhé, dehogy :D
mert a ballib sajtó felfújja a témát, hogy uszítsa meg hergelje az Orbán fóbiásokat.
ez simán csak egy lehetőség vagy felület, ami újabb felületet biztosít a fröcsögésre.
érdemes beleolvasni a témában 444-es cikkekbe, igazi kuriózumnak számít.
Miért lenne fizetett balhé? Ha valakinek fontos, hogy kiálljon egy egyetem elüldözése ellen, az miért fizetett?
Megértem, hogy egy proli h*lyegyereknek ez semmiség, mert egyetem közelében még életedben nem jártál, de egyelőre nem csak ti éltek ebben az országban.
de tessék az Index
-már ők is rögötn egy HVG cikkre hivatkoznak, tehát igenis foglalkozott vele a média, vagyis a független és ellenzéki térfele.
Mondjuk azért, mert egy koraszülött osztály meg hidegen hagyja ugyan ezt a tömeget.
Milyen fura :)
Nem látom, hogy tüntetnének :)
Hűha, mondom, ez nagyon kemény, hogy lehozott 3 cikket az Index.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!