Hogy képesek még egyesek a rabszolgatörvény után is védeni a fideszt?
@10 Tehát szerinted normális dolog, hogy egy kormánypárt azzal revolverezhet, hogy amennyiben nem az ő preferenciáinak megfelelő polgármestert választja egy város, akkor attól megvonnak támogatásokat, ezzel rákényszerítve az embereket a kormánypártra voksolásra?
Tényleg nincs igény arra, hogy ez az ország demokratikusan működjék?
13-as! Igen sajnos a fideszesek szerint teljesen oké kicsinálni az ellenzék szavazóit, városait mindent, ami nem a mi kutyánk kölke az dögöljön meg.
és ezen miért lepődsz meg??? Ezt már rég tudjuk, mint az is tudjuk, hogy a Fidesz kicsinálta a demokráciát mindig jókat derülök, mikor az ellenzékiek épülő diktatúráról beszélnek, amikor ez nem épül, ez már rég kész van, ma már csak a finomhangolása zajlik itt-ott.
13. Nekem teljesen megfelel, ha egy szabadon megválasztott, jól teljesítő fideszes kormányzat jól együtt tud működni egy szintén szabadon megválasztott,jól teljesítő, fideszes önkormányzattal. Ha ez szerinted nem demokratikus, leszarom.
Ha szerinted az a demokrácia, mikor a szoci kormány a szoci városvezetéssel karöltve csődbe vitte a városomat akkor az nekem nem nagyon hiányzik .
@15 Nem arra reagáltál, amit felvetettem. A kérdés az, hogy a kivéreztetés veszélyét lebegtetni oké dolog-e abban az esetben, ha nem kormánypárti vezetést kap a város, ezzel kényszerítve ki szavazatokat. Erre nem mondhatod, hogy rendben van. Vagyis mondhatod, de akkor őszintén csak sajnálni tudlak.
Azzal értelemszerűen nincs bajom, ha megválasztanak valakit egy város élére, egészen addig amíg a demokratikus standardok semmilyen módon nem sérülnek.
". Értem, tehát rohadjon meg a fidesz, mert ahol mszp-s polgi van, ott döglődik a város, ahol fideszes, ott még virágzik..."
Igen, rohadjon meg a fidesz. Mert ahol ellenzéki a polgármester, ott a támogatás megvonásával hálálják meg a lakosságnak, hogy nem szavaztak rájuk.
Túrórudi2 logika, ha az utcán valaki kér tőled egy ezrest és te nem adsz, akkor ha visszajön hozzád a haverjaival és kiverik a fogad, akkor -követve rudikánk logikáját- nem ők a törvénysértő állatok, hanem te, miért nem adtál neki egy ezrest, hisz máris megúsztad volna a verést.
gyakorlatilag ugyanezt mondod csak önkormányzatokkal meg a kormánnyal.
Te mit szólnál hozzá, ha így járnál mint fiktív járókelőnk és miután éppen kötözik be a vérző fejedet még jól le is tolna a kiérkezett rendőr, hogy "majd jól megtanulja, hogy adjon pénzt ha valaki kéri!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!