Szavaznál a CEU-ra, ha pártot alapítanának és indulnának?
Mennyi beszédített troll, te jó ég.
De még mennyire hogy szavaznék.
Én csak teszteltem most. Az első oldalon azt írtam, hogy szavaznék rá. 0%. Most azt írtam, hogy nem az is 0%.
😂😂😂
#8: "Hivatalosan átteszik a CEU-t Bécsbe, lesz ott egy hasonló "egyetemük", mint az USA-ban és megy minden ugyanúgy majd, mint eddig."
Nem talált. A CEU és a KEE is itt volt eddig a Budapesten. A CEU-ra tudtál beiratkozni alapképzés után (már ha felvettek), és azt tudtad mesterképzésként elvégezni, azután diplomát kaptál. Mégpedig amerikai diplomát. Namármost, ha te magyar diplomát is szerettél volna, akkor a "CEU" elvégzése után beiratkozhattál bizonyos tárgyakból (mert nem mindegyikből volt/van ilyen lehetőség) a Közép-Európai Egyetemre, és ott egy posztgraduális képzés keretében magyar diplomát is szerezhettél. De olyat nem lehetett, hogy te csak a KEE-re iratkozol be, a CEU-ra nem. A KEE nem ér semmit a CEU nélkül.
" De olyat nem lehetett, hogy te csak a KEE-re iratkozol be, a CEU-ra nem. A KEE nem ér semmit a CEU nélkül."
És tökéletesen le is írtad mi volt a baj ezzel a konstrukcióval.
Az hogy így nem működhet!
A KEE magyar egyetem, a CEU nem. Mégis ha a CEU kerül szóba, akkor azzal együtt értelmezitek a KEE-t, ahogyan a KEE-ről is mindig CEU-ként beszéltek. Nincs egyértelmű kölömbségtétel a két intézmény között, holott az egyik magyar, a másik meg amerikai. Pontosan ezért írja elő az új törvénymódosítás, hogy a nevek nem lehetnek megtévesztőek, nem lehet a KEE angol fordításban CEU, hiszen az a név egy másik intézményt jelent.
Majd az idő megmutatja, hogy tényleg nem ér-e semmit a KEE a CEU nélkül, vagy netán éppen fordítva van, a CEU egy ügyes habverés, miközben a valódi tevékenységet a KEE-n végzik.
Most végre ki tud derülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!