Miért van itt annyi kommunista?
Figyelt kérdés
A nyugat rossz, az eu rossz, a kapitalizmus rossz, bezzeg a diktatúra, az egypártrendszer az kommunizmus az milyen frankó! Mást sem olvasok csak ilyen hozzászólásokat. Vagy ezek mind 20 év alatti ki sz*rosok, akiknek egyetlen bajuk, hogy beleszülettek ebbe a rendszerbe, és fogalmuk sincs milyen volt Kádár alatt, max a szüleiktől halották, hogy mennyivel jobb volt akkor? Vagy az ide irogatók hithű kommunisták, volt MSZMP párttagok?2010. jún. 27. 12:45
2/25 A kérdező kommentje:
tele van velük a politikai rész
2010. jún. 27. 12:54
3/25 anonim válasza:
Egészen érdekes, de én Jobbik-hívőktől szoktam elsősorban azt hallani, hogy a kommunizmusban minden jobb volt.
4/25 anonim válasza:
Ez mondjuk eléggé fura állítás, mert itt még kommunizmus sosem volt. :)
5/25 A kérdező kommentje:
persze hogy nem volt, de mindenki érti mire gondol a kommunizmust emlegető
ezzel együtt ha nem is volt kommunizmus, kommunisztikus elveket lehet vallani, véleményem szerint egy antikapitalista is az
2010. jún. 27. 13:02
6/25 anonim válasza:
Kérdező: "Véleményem szerint egy antikapitalista is az"
HŰHA!
Tudod te egyáltalán, mi az a kommunizmus?
7/25 anonim válasza:
Nem tudja. Ha tudná nem állítaná hogy kommunizmus volt és a Jobbikosok szerint az jobb volt. :)
8/25 anonim válasza:
Szerintem is sz@r a mostani rendszer, de én nem a kommunizmusban, hanem a szélsőjobboldalban látom a megoldást.
9/25 anonim válasza:
Jelen
Nem vagyok kommunista, de baloldalinak vallom magam. De a jobboldal szerint ez már kommunistának számít :) A kérdezőnek meg fogalma sincs az eszméről, mert ha lenne valami fogalma róla, nem írogatna ide baromságokat.
10/25 A kérdező kommentje:
nem állítom azt, hogy kommunizmus volt
és a kérdésem sem arra irányult, volt-e itt kommunizmus
az volt a kérdés miért van a posztolók között annyi kommunista!
2010. jún. 27. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!