Az ellenzékiek azt hiszik, hogy falvakban csak alacsony végzettségűek laknak?
És minden falu olyan, mint a tiéd?
Akkor mesélj kérlek, hogy hova járnak dolgozni az emberek?
Én 75km-re ingazom naponta. Ami nem normális! De helyben nincs értelmiségi munka, ami legalább 200 nettót fizetne.
Szerintem nem csak attól lesz valaki "értelmiségi",hogy milyen iskolai végzettsége van.
Vidéken a magasabb iskolai végzettségűekre jobban jellemző a proli gondolkodásmód.
Pesten nyitottabbak az emberek.
Persze vannak kivételek,de arányában sokkal több felvilágosult ember él a fővárosban,mint vidéken,az értelmiségi körökben is.
Másrészt nemcsak az iskolai végzettség határozza meg a világszemléletet.
Ismerek olyan szakmunkást is,aki nyitott,felvilágosult,követi a világ dolgait,meg olyan "értelmiségit" is,akinek az élete facebookozásból áll.
Mi van, kérdező? Új szintre lépett a fideszes álomvilág?
Már tele vannak a magyar falvak értelmiségi professzorokkal? :D Jajj istenem, kész vagyok teljesen...
Nógrád megyéből származom, Szécsény környékéről, szerintem nézz szét nyugodtan arrafelé, hogy mi van a falvakban. :D
Kezdjük azzal, hogy aki fideszes, az nem lehet értelmiségi, kivéve, ha Bayer Zsolt szintjét is értelmiséginek vesszük, amikor más embereket akar ütni-vágni, rugdosni, a fejüket az asztallapba verni, a véres taknyukon húzni őket a földön.
Ha ez az értelmiség Magyarországon, akkor gratulálok, büszkék lehettek magatokra!
Lefogadom, hogy ennek a 6 embernek az összekaparásával kb. felsoroltad az összes diplomást a faluban. :D
"miert allitjaj be megis mindig tanulatlannsk a videkieket?"
Pont ezért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!