Szerintetek az hogy ilyen sok ember kiment külföldre, annak csak anyagi okai vannak? Biztos hogy csak az alacsony bérek az oka?
Én is utálom a magyar embereket, begyöpösödött rosszkedvű, rosszindulatú alja nép. Nem akarok ilyen emberek között élni. A bérek mellett ez is egy szempont volt hogy kimentem, és nagyon jól megvagyok.
Miért is nem mész ki csak azért is? Neked jó úgy sétálni az utcán, hogy csak mogorva szomorú arcokat látsz? De te tudod.
#1 meg a kérdező, elég szar környezetben élhettek, ha mindenhol szomorú emberek vesznek körül benneteket :D
vagy! lehet túl sok volt a 444 meg az indexből.
A király ellop mindent, és paraszt a lakosság, főleg a szavazói.
Mutass már még egy országot, ahol ellopja a kibaxott állam a fele fizetésed, a másikat meg áfa 27%-ozva lopja el és be kell fizetned csak úgy havi 90 ezret , ha nem is volt nyereséged, mert csak!?
Azt várhatod. Itt még 10-15 évig nem lesz kormányváltás, a debil lakosságnak úgy kimosták az agyát hogy nyitott szájjal várják a székletet orbán seggéből.
#2 Most Bécsben élek, előtte Budapesten éltem. Az elég szar helynek számít Mo.-on?
jut eszembe #1, elég sokat látni téged itt a gyiken, kb úgy 7/24 ontod magadból a ballib propagandát.
na már most ha te olyan nagyon jól elvagy kolbász kerítés országban, dől a lóvé, happy emberek vesznek körül, akkor minek jársz fel a gyikre észt osztani meg tolni a pesszimista dumát egy boldog és demokratikus nyugatról?
nem ellentmondásos ez egy kicsit?
mondjuk egy anonim oldalon mindenki azt hazudik a kommentekben amit akar, csak azt nem értem mi értelme ennek :)
Sajnos a közhangulat sem a legjobb.
A fiatalokat lehúzzák a panaszkodó,negatív idősek.
Egy fiatalnak pedig motiváló,pozitív jövőkép lenne normális.
Nem az,hogy 20 évesen azt hallgassa,hogy az élet sz-r,meg szenvedni kell,muszáj.
Igaza van a 6-osnak!
Ne alázd magad a hazudozással, a törzsközönség stílusára rá lehet ismerni, így a tiédre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!