Az átlagmagyar mit gondol a CEU-ról? Milyen ismerete van róla?
11.
Igen, eddig azért özönlöttek ide, mert itt volt a CEU, de most hogy elmennek, felállnak ők is.
Ez a 65% röhej, amit leművel, nem is fizetett ember, dehogy :)
"Rohadtul nem a Ceu-s büfészakos diplomásoktól javulna"
Rohadtul fogalmad sincs a CEU-s szakokról.
11-es! Tudod ez úgy megy, hogy amikor betiltanak, megszüntetnek, elüldöznek bármilyen tudományos intézményt, annak van egy nagyon negatív visszhangja, főleg ha ez ok nélkül történik, bárki tudja hogy igazából, miért is tiltották be a gender szakot vagy kell mennie a CEU-nak? Nem tudjuk, erre írtam, hogy azért mert valaki így kelt.
Borzasztóan rossz üzenete van a külföldiek felé, ki jön szívesen ide, ha bármikor csak mert olyan kedve van ki lehet tenni ok nélkül? Fognak jönni, csak kevesebben, és azok is félve, és teljesen komolyan gondolom, mert már a személyes ismeretségi körömben is van olyan, aki például azért nem vállalt el egy jól fizető munkát Oroszországban, mert közölte, hogy "ott verik a magyarokat, amiért támogatjuk az oroszok elleni szankciókat, mert egy angol kollégát egyszer elvertek egy eldurvult beszélgetés után" -na mármost szerinted egy ekkora blődségnek felül egy magyar, akkor egy nyugati mérnök, orvos vagy bárki szívesen jön ide például tanítani, ha egyszer azt hallja, hogy mindenféle ok nélkül egyszer csak megszüntethetik ahol dolgozik? Itt nem a CEU-n van a hangsúly, hanem a gyakorlaton, de nem gondoltam, hogy ezt külön magyarázni kell. Azok a részeg ruszkik se azért verték meg az angol fickót, hogy ezzel elijesszék a magyarokat, de mégis sikerült nekik.
12-es! Mesélj kis öcsi, ki bántott? A csúnya 65%-os bácsi rád nézett? Bújjál be szépen anyuci szoknyája mögé és sírj szépen, másra látom nem is vagy képes...
Legalább annyi gerinced lehetne, hogyha valakivel bajod van neki címzed.
Közben beugrott kisöcsi (12-es) miért sír:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__96..
eléggé a fétise a gyereknek ez a "fizetett dolog"
Nekem a fétisem?
Ki próbálja úgy beállítani a ceut, mint az ország legnagyobb problémáját?
Az Index nyíltan vállalja legalább, hogy soros Gyuri bácsi fizeti a napi 600 cikket.
De te?
Ki is viselkedik úgy mintha a CEU volna az ország legnagyobb problémája...mondjuk az, aki kérdést ír ki róla, majd amikor nem tetszenek a válaszok elkezd hisztériázni?
Én gerjedek arra, hogy "fizetett ez fizetett az fizetett amaz", nem igazán...
Tudom, hogy felétek az dívik, hogy mindenért fizetnek, és gondolom te most azért vagy frusztrált, mert kimaradtál fizetésnapkor.
Jobban kellett volna végezni a munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!