A jelenlegi Fideszes szimpatizánsok, vagy akár tagok között nincsen olyan, aki azt mondja, hogy "fiúk, azért ez már sok"?
""még mindig jobb, mint x""
Én erős baloldali vagyok, de azért nem vagyok egy idióta, aki azt mondja, hogy :
Milyen mocsadék volt a hitler, viszont a SZTÁLIN, hát az aztán.
Aki ilyen állat az meg is érdemli (kár, hogy magán kívül minket is szivat...)
De ki mondta, hogy a polgári oldalon nincsenek viták/nézeteltérések? Elárulom, hogy vannak, nem is akármilyenek. A különbség az ellenzék és a kormánypártok között az, hogy utóbbiak ezeket házon belül megoldják és kifelé már egységes álláspontot képviselnek, magyarul fegyelmezettek.
Elhiszem, hogy ellenzékiként ezt fura elképzelni, hiszen ők a vitáikat és szennyesüket állandóan a nyilvánosság elé teregetik, sőt, nyílt levelek formájában intézik. Ezért van az, hogy ha 3 mszp-s mainstream politikust összezárunk, akkor képesek ötfelé szakadni és hétféle álláspontot kifejteni ugyanarról a témáról.
"a polgári oldalon"
Először nevettem egy nagyot ennek az abszurditásán. Aztán... kezdett eluralkodni rajtam az az érzés, hogy ti tényleg így látjátok magatokat? Ezen komolyan gondolkodnom kell, mert annyira abszurdnak és idegennek hat nekem. Minden amit a Fidesz képvisel a polgárisággal olyan szögesen ellentétes, hogy nem tudom felfogni hogy hozhatja össze valaki a kettőt. A polgáriság munka, nem harácsolás. A polgáriság visszafogott és illedelmes, nem fröcsögő és gyűlölködő. A polgáriság műveltség, nem trógerség. A polgáriság jogegyenlőség, nem kirekesztés. A polgári oldal a baloldal, nem a Fidesz.
Tudom, nem ez a téma és nem erről szólt az a hsz se, de megakadt rajta a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!