Vidék miért ennyire Fideszes?
"Nem lehet ellehetetleníteni, mi? Pl hír tv. Ahogy ellenzéki kézbe került, tök vèletlenül gyorsan kikerült a műsorszolgáltatók csomagjából. Aztán jött a szöveg az alacsony nézettségről."
Ne mondd már, én debreceni UPC-vel meg falusi antennás szolgáltatásnál se tapasztaltam ilyesmit.
Van bőr a képeden...
Bizonyára sikerrel indulhat bármilyen politikai erő egy olyan országban, ahol ha ma meglengeted, hogy politikai pályára lèpsz, holnap már a nagyapád múltjában is turkálni fog a "tisztelt" kormány.
Számos példát láthattunk erre. Bizonyára sikerrel lehet harcolni egy olyan kormány ellen, amelyik uralja a médiapiacot, ellehetetleníti az ellenlábasait, (dejavum van...) okádék leháratókampányt indít bárki ellen.
Szép, demokratikus eszközök, tapsoló birkák áhítatával övezve.
"Lusta vagyok reagálni az agymenéseidre"
Nem lusta vagy te cimbora, hanem érvtelen. Ami valahol érthető...
"de imádom, mikor libsik köpködnek"
Imádom, amikor fogalmatlan agyhalottak libsinek neveznek
"rettegnek, nyüszítenek tehetetlen kínjukban. Ne hagyd abba."
Ez a mondatzáró mindent elmondott rólad. Ilyen aljadék férgek imádata élteti ezt a szemèthegyet, amit van pofátok kormánynak hívni.
Az ilyeneket szoktam leköpni.
Mellesleg addig élvezkedj, amíg lehet. Nehogy egyszer elfogyjon a türelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!