Miért van az, hogy a politikusok, a mostani miniszterelnök is, és az egyszerű emberek is, sokszor Gyurcsány Ferenc szavaival élnek?
Figyelt kérdés
Az Öszödi beszédben csak pár példa:
-böszme
-ku.va ország
-nem kicsit, nagyon
-lárifári
És ezen kívül még pár példa:
-ez a helyzet
-öregecskedő feleség
-Megkavult az egészségügy?Egy lósz@rt mama!
-El lehet menni
-stb
-
2018. nov. 27. 08:55
1/7 A kérdező kommentje:
*megjavult
2018. nov. 27. 08:56
2/7 anonim válasza:
Mégis ki mondott ilyeneket?
Szerintem tévképzeteid vannak.
3/7 mindentudó99 válasza:
Többször mondtam már én is hogy ez a helyzet. Jézusom Gyurcsányt majmolom
4/7 anonim válasza:
Kifelejtettél egy nagyon fontos szót: "egyes". Ez azt jelenti, elég kevesen. Azok csak, akiknél a majmolás természetes állapot (ezen felül van egy olyan jelenség, amit az emberek nagyon gyakran hallanak, ha nem figyelnek oda, maguk is használják).
5/7 anonim válasza:
"-ku.va ország"
Előtte is mondták már sokan. Más kontextusban minden nap használták régen is
# 2/4"Mégis ki mondott ilyeneket?
Szerintem tévképzeteid vannak."
Nézz be egy kocsmába
6/7 anonim válasza:
Tucatszavakat írsz, nem tűnt fel? Beképzeled.
7/7 anonim válasza:
Azért, mert GyF a magyarok (a határon túliak kivételével) nyelv- és irodalomtanára. GyF már egészen kis korában megfogadta, hogy egész népét fogja taní-tani. Hát itt van, bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!