Természetesen lehet, ezrelékekben kifejezhető valószínűséggel.
Jelenleg a 4. 2/3-ot lapátolja a Fidesznek. A felmérések szerint óriási sikerrel :DDDD
Hajrá Feri!!!!
Nem a beszéddel volt a gond. Azt a beszédet én elejétől a végéig figyelmesen meghallgattam, és nőtt tőle a szememben. Karaktergyilkosság áldozata lett. Sok hibája volt, a legfőbb, hogy hagyta, hogy az SZDSZ folyamatosan zsarolja, hogy ha nem teszik meg azt, amit akarnak, kilépnek a koalícióból, és egyszer csak ki is léptek, aztán meg persze kisebbségi kormányzásra kényszerültek.
Eleve soha nem kellett volna engedni a zsarolásnak, meg kellett volna mondani elsőre, hogy ebben az esetben új választást írunk ki, és az SZDSZ megszűnik párt lenni, mert az összes bal-liberális zabos lesz rá.
Akkor a Fidesz megnyerte volna a választást, és persze a gazdasági világválságot meg minden szart egyben, és olyan népszerű lenne, mint most az MSZP, amelyik 2010-ben szerintem nagyobb arányban győzött volna, mint korábban, de kétharmada senkinek nem lett volna, az tuti.
Gyurcsány a legsikertelenebb politikusa volt az országnak a rendszerváltás óta. Akkor amikor a szlovák gazdaság 8%-os növekedéssel száguldott ő csak 2%-ot tudott produkálni majd jött a 8%-os visszaesés.
Az öszödi beszéd arról szólt, hogy a saját pártjában sem tudott vezető lenni. Hogy lehetett volna az ország eredményes vezetője?
Gyurcsány a legsikeresebb politikus.
Sikeresen szétverte a baloldalt.
És elévülhetetlen érdemei vannak a nemzeti összefogás megteremtésében!
Ki ne hagyjuk... :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!