A magyar politika alapjaiból megbuktathatnak ha én azt vallom az esszémben hogy Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök Úr a miniszterelnököm és nem a csúti diktátor? Egy corvinusos.
Figyelt kérdés
2018. nov. 23. 22:29
1/34 anonim válasza:
Tekintve hogy a Corvinus fideszes egyetem, nemrég Matolcsy Úr adott át díjakat a hallgatóknak a semmire, szerintem nem csak megbuksz de ki is csapnak.
2/34 anonim válasza:
ahhoz képest, hogy "egyetemre jársz" még van mit fejlesztened kérdés kiírás -igényességből.
3/34 anonim válasza:
Igen. Ha az ELTE-n megbuktathatják azt, aki elfogultnak tartotta egy tanárúr kormányellenes szidkozódását.
4/34 anonim válasza:
#3 vagyok. Úgy értem, hogy ha az eltén megcsinálhatják, akkor a Corvinus is visszavághat. Gondolom.
5/34 Koplárovics Béci válasza:
Igen, megbuktathatnak. Hiszen az tényleg nagyon alap, hogy az, hogy ki a miniszterelnök, az nem vallás kérdése, hanem törvényé. Az már lehet például vallás kérdése, hogy kire szavazol, és miért. Hol hallottad egyébként a Corvinus nevet?
6/34 anonim válasza:
Engem nem vettek fel a Corvinusra, de az ilyen bezzeg ott van...
7/34 A kérdező kommentje:
A marika meselte amikor ment tehenet fejni az este...;)
2018. nov. 23. 22:52
8/34 anonim válasza:
Írd le azt is, hogy az izraeli vízágyú a tömegoszlató fegyvered, a szemkilövető a rendőröd és Gergényi a rendőrfőkapitányod. Így lesz teljes az esszéd. Sok sikert kívánok hozzá!
9/34 anonim válasza:
A hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát.
10/34 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti... az még mindig jobb mint a pintér polt trócsányi igazságszolgáltatás.
Hát még ha tudnák hogy adakoztam a Miniszterelnök úrnak hogy az irodatűz károkat csökkentsék.
2018. nov. 23. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!