Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar politika alapjaiból...

A magyar politika alapjaiból megbuktathatnak ha én azt vallom az esszémben hogy Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök Úr a miniszterelnököm és nem a csúti diktátor? Egy corvinusos.

Figyelt kérdés
2018. nov. 23. 22:29
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Azok amúgy is a fityisz provokátorai voltak mint a budaházi még társai.
2018. nov. 23. 23:10
 12/34 anonim ***** válasza:
48%
Troli!
2018. nov. 23. 23:33
 13/34 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést.

Ha az esszében a jelen pillanatbeli miniszterelnököt kell nevén nevezned, akkor ha a valóságtól eltérő dolgot írsz, az nyilván hiba. Nem hinném, hogy ezért megbuktatának, max romlik az értékelésed.

Ha hozzáfűzöd, hogy a TE miniszterelnököd GyF, az nyilván egy személyes vélemény, amihez jogod van (bár nem tudom, van-e helye egy esszében) - ezért miért buktatnának meg, nem számít sehová.

2018. nov. 24. 00:08
 14/34 anonim ***** válasza:
23%
Jól teszed. Nekem sem miniszterelnököm, mert nem képvisel engem, nem az én jobb életemért dolgozik, hanem csak szedi el a pénzem. Mondjuk nekem nem is Gyurcsány a miniszterelnököm de ha választani kéne akkor nyilván inkább ő.
2018. nov. 24. 00:18
 15/34 anonim ***** válasza:
79%
A Corvinuson nincsen olyan tantárgy, hogy "a magyar politika alapjai". Kérlek, ne égesd a hülyeségeddel a Corvinusosokat, főleg úgy ne, hogy a kérdésed alapján a Corvinust max kívülről láthattad. Üdv.: egy Corvinusos.
2018. nov. 24. 01:27
 16/34 anonim ***** válasza:
46%

Ha annak az egyetemnek a tagja vagy, már az első félévben megtanítják: soha se mondj igazat.

Pótold eme hiányosságot.

2018. nov. 24. 11:23
 17/34 Estádio de Felchút ***** válasza:
0%
Corvinus színvonal XD XD
2018. nov. 24. 15:02
 18/34 anonim ***** válasza:
Elquró ferenc? Remélem megbuktatnak xd amúgy miért pont ő? Jó volt vele a lángos? Hidd el jobb ha nem akarod őt nem voltál észnél mikor ő kormányzott.
2018. nov. 27. 03:28
 19/34 A kérdező kommentje:
Mert Gyurcsany Ferenc Miniszterelnok Ur az en elnokom. Maig orommel nezem ahogy a vitaban felmosta a padlot a putyin berenc orsossal.
2018. nov. 27. 12:09
 20/34 anonim ***** válasza:
reméljük ez a legnagyobb örömöd az életben - mi meg menjünk valódi örömteli dolgokkal foglalkozni, viszlát.
2018. nov. 27. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!