Amíg Gyurcsány Ferenc van a politikában addig garantált a Fidesz 2/3?
Aki ezt mondja, nem egy matek zseni.
A dk 5 százalékot kapott, nélküle is simán kétharmada lett volna a fidesznek.
Ezügyben inkább a Jobbikot, és LMP-t kérdezd.
Nem kell ecsetelned. De én úgy vagyok ezzel, ha nem szeretem a spenótot, attól nem fogok moslékot enni. Ha utálom a farmert, nem járok gatya nélkül.
Gyurcsányt Orbán tette hűvösre, igaz, ehhez Gyurcsány alaposan besegített azzal, hogy feladta a magas labdát. Ma ebben az országban ez a két ember képes "tábort" összehozni, másokat szavakkal lemosni a pályáról (e tekintetben Orbán a vesztes). Mindkettő az ország legkártékonyabb emberei, nem mert lopnak, hanem mert jóvátehetetlen károkat okoznak az emberek fejében.
Nemhogy miniszterelnökként, de a politikától, sőt a közszerepléstől is mindkettőt távol kellene tartani.
Azonban ha csak e kettő közül lehet miniszterelnök, a túléléshez mindenképpen Gyurcsányt kell választani. Szerencsére ilyen kényszer nincs.
"remélem nem kell ecsetelnem miért"
Pedig ecsetelhetnéd, hogy Gyurcsány miatt miért kell nekünk a Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!