Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz-szavazók miért nem...

A Fidesz-szavazók miért nem akarják hogy csatlakozzunk az Európai Ügyészséghez?

Figyelt kérdés

Már most látom hogy kérdezgetik hogy hol lehet szavazni ellene meg hasonlók.

Ez nekem eléggé paradoxon dolog, valaki világosítson már fel. Ugye az Európai Ügyészség arra van, hogy feltárja a korrupciózást és más hasonló bűncselekményeket, amikkel itthon az ügyészség valamiért nem akar foglalkozni. (Sejtjük miért, de nem ez a lényeg.)

Na most ha az EÜ itt nyomozást folytat le, annak két eredménye lehet:

1. Tévedés történt, és a Fidesz mégsem lopott, korrupciózott. Ez tök jó, mert akkor a Fidesznek lesz igaza, és ez ki is derül, hamisan vádolták őket, és legalább erkölcsileg is tiszták lesznek. Ez csak jó a szavazóiknak is.

2. Kiderül hogy lopott és korrupciózott a Fidesz. Na ez meg megint csak hasznos, mert akkor végre a szavazóik is látják hogy átverték és meglopták őket. Tehát ezzel is nyernének, mert kiderül az igazság.

Ennek ellenére kézzel lábbal kapálóznak ellene. Ez azt a következtetést engedi levonni, hogy ők is tudják vagy legalábbis sejtik, hogy a Fidesz súlyos bűnöket követett el, és mégis, valami érthetetlen módon nem akarják hogy ez kiderüljön, vagy akár csak esély legyen rá hogy felszínre kerülnek bizonyos dolgok. Kérdem én, miért? Ezzel kvázi beismerik hogy örülnek a lopásnak és legitimnek tartják azt. De miért? Valaki adjon már erre valami magyarázatot mert komolyan nem értem.

2018. nov. 21. 17:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%
#10, nem tudom, te minek tartod magad, ha engem komcsinak. Jogérzéked mindenesetre nulla.
2018. nov. 21. 19:53
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
#11 magyarázd el "elvtárs", hogy mi az, hogy "jogérzék"? Ez amolyan hetedik érzék féle? :D
2018. nov. 21. 20:02
 13/19 anonim ***** válasza:
6%
A legrosszabb ellenségemnek sem kívánom, hogy az EU ügyészkedjen felette.
2018. nov. 21. 20:49
 14/19 anonim ***** válasza:
25%
Nekem a szüleim Fideszesek, és azt mondják, hogy korrupció mindig is volt, és mindig is lesz, de jobb a "nemzeti korrupció" amiből hazafias magyarok gazdagodnak meg, nempedig "gazdag amerikai zsidók" és "nyugati európai balliberálisok" zsebét tömi ki, mint Gyurcsány vagy Bajnai alatt. Egyébként ha ők lennének Orbán helyében, ők is lopnának...
2018. nov. 22. 09:09
 15/19 anonim ***** válasza:
2%

"boldogan megdöglesz a lerohadt kórházban, a gyereked síkhülye marad az iskolában, az ország és az általatok olyan nagyra tartott nemzet szétrohad körülötted"

Sajnálom, hogy te így élsz, de én nem, szóval nem tudok azonosulni a problémával.

2018. nov. 22. 11:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a válaszokat, lehet, hogy kimerítőek voltak. Itt megvan, hogy a Fidesz miért nem akarja:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__96..

Hogy a Fidesz-szavazók miért nem akarják, az egy kicsit árnyaltabb kérdés, hiszen ők általában nem részesülnek a korrupcióból befolyt összegből.

A válasz szerintem az erős Fidesz-propaganda, ami azt hiteti el a szavazótáborával, hogy az EU rossz, gonosz, és a Fidesz egy ha nem is hibátlan párt, de Magyarország érdekét képviseli, megvédi a magyarokat a migránsoktól Sorostól, ettől attól, amattól, és csinálja az ellenségképeket. Ennek során elmagyarázzák az embereknek, hogy azEU ügyészség csak eszköz arra, hogy magát Magyarországot támadják megtorlásul amiért szembeszálltak a migránspolitikával, véletlenül sem a korrupció visszaszorítása a célja. Megjegyze azt is, hogy a Fidesz a kommunikációjában magát az országgal azonosítja, mintha mindenki más rajtuk kívül migráns, törvényen kívüli, de legalábbis megtűrt személy lenne, akinek hallgass a neve, különben Sorosbérenc, aki már nem megtűrt, hanem ellenség.

2019. jan. 5. 13:26
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Sok fidesz szavazó aláírta Hadházy kezdeményezését. Inkább a fideszes politikusok azok akik nem akarnak csatlakozni.
2019. jan. 24. 22:06
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Fidesz szavazók nem akarják az európai ügyészséghez csatlakozást... Én speciel akarom és támogatom.
2019. jan. 25. 00:33
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én dolgoznék is az Európai Ügyészségnek.
2023. febr. 13. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!