Mjanos24 kérdése:
Erdély le válik Romániától! , és antinómiát megkapja! Akkor újból Magyarország része lesz? Vagyis lehet?
Figyelt kérdés
Érdely mennyire járhat jól?
Ha leválik Romániáról akkor,nem lesz az unió része?
2018. nov. 19. 20:22
1/26 anonim válasza:
Ha megkapja az autonómiát, önállóan döntheti el, hogy csatlakozni akar-e vagy nem. Erdélyen és Magyarországon múlik. Ha önálló marad, akkor hogy az EU beveszi-e tagnak, arról az EU dönt.
2/26 anonim válasza:
" önállóan döntheti el, hogy csatlakozni akar-e vagy nem" - Mármint Magyarországhoz.
3/26 anonim válasza:
Tudnál erről valami linket vagy egyéb forrást mutatni???
4/26 anonim válasza:
1. Nem válik le
2. Eszükbe se lenne hozzánk csatlakozni
3. Igen, azzal az EU-ból is kilépne
5/26 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az autonómiát össze kellene kapcsolni a leválással. Nemrég hallottam romániai magyar párt emberét, aki éppen hogy azt erősítette, hogy az erdélyi magyarság autonómiája Romániát, a románságot is erősítené, gazdagítaná. Egy jó ideje már minden fórumon ezt az üzenetet igyekeznek átküldeni a románság felé. Ez a megközelítés az autonómia román részről való elfogadását inkább szolgálja, mint a leválás kilátásba helyezése.
6/26 anonim válasza:
"az erdélyi magyarság autonómiája Romániát, a románságot is erősítené, gazdagítaná"
Miért?
7/26 anonim válasza:
#6, ezt tőlük kellene megkérdezni, én csak azt írtam le, amit hallottam. Nem szeretném a logikát elemezni.
8/26 anonim válasza:
Mert nem TERÜLETI autonómiáról van szó!
9/26 anonim válasza:
Jó, nem területi. De ebből nekem még mindig nem következik, hogy hogyan gazdagítaná a románokat...
10/26 anonim válasza:
Ezt itthon nehezen is lehet megérteni, mert ez a multikulti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!