Csak kitaláció, hogy Orbán Viktor golyóálló mellényben járt sok helyre?
Figyelt kérdés
2018. nov. 14. 22:21
1/7 anonim válasza:
miért lenne kitaláció? kb. az összes vezető beosztású politikus és miniszter az egész világon hord golyóálló mellényt.
idióták mindig lesznek akik azzal akarják az igazukat érvényesíteni, hogy lelőnek embereket.
2/7 anonim válasza:
Én csak egy ilyen esetről tudok Indonéziába pár éve, más esetről nem hallottam.
3/7 anonim válasza:
Nem az Minden fontos ember golyóálló mellényben van mivel nagy esély van rá hogy megmenti az életét ha valaki le akarná lőni.
4/7 anonim válasza:
Bár az ilyen irányú felvetéseket néha cáfolni próbálják, máskor meg elengedik a fülük mellett, több olyan fotó készült, ami azt látszik alátámasztani, hogy még a klotetra is lövedékálló mellényben jár. És nem, egyáltalán nem megszokott, még nemzetközi gyakorlatban sem. Magyar miniszterelnökök közül pedig ez a nyomorult az első.
5/7 anonim válasza:
És? Mi van abba? Senkinek semmi köze hozzá. Lehet, hogy én is golyóálló mellényben fogok járni néhány helyre, pedig átlagember vagyok. Inkább viselj el + pár kilót, minthogy az életed veszítsd. (ui: nem képviselek egy pártot sem)
6/7 A kérdező kommentje:
Én láttam képeket az állítólagos golyóálló mellényről, de nem győztek meg.
2018. nov. 15. 13:25
7/7 anonim válasza:
5-ös: a fejlövésről még nem hallottál?
Hordjál sisakor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!