Miért kellett a paksi atomerőmű bővítés, ha már nem fontos mikor lesz kész?
Tudod az általánosban meg tanítják a szövegértést.
Ezt írtam le: "Nem lehet egyszerűen összekeverni a régi orosz technológiát egy új másféle technológiával."
nem azt jelenti - segítek neked megérteni - hogy nem lehet, hanem hogy nem lehet EGYSZERŰEN.
És igen, vegyészmérnök vagyok, radiokémiát is tanultam, Nem keveset.
De lehet, éppen ez bizonyítja, hogy lehet, ha egyszer az a fránya VVER-1200 is francia, meg amerikai részegységekkel épül...erre céloztam, csak te ezt valahogy szándékosan nem akarod megérteni, na mindegy.
Egy koreai vagy francia vagy amerikai reaktor más áramot termelne mint a VVER-1200-as? Vagy allergiás lenne rá a négy régi 440-es és leállna a maghasadás bennük?
Mert itt elakadt az "érvelés" és tudod miért? Mert te is tudod, ahogy én, hogy itt bizony valami nem oké, hogy valami vaj van pár ember füle mögött, nem is kevés, hogy ily hirtelen a VVER-1200 és az orosz hitel mellett döntöttek. Ezért fenemód szórakoztató, hogy ez itt komoly érv kéne legyen, hogy "negyven-ötven éve is a ruszkik építették, akkor most is".
Nézd nem kéne olyanokat felhozni "érvnek", amiről kb. két másodperc alatt ki tudod deríteni, hogy ostobaság.
A másik, hogy nem épül nyílt pályázaton erőmű, de épül, vagy amit a metróról írsz, annak fényében, hogy mennyi zűr volt a pandákkal akkor az oroszok sem tudnak építeni metrót a saját metróikból. (gondolom ez is amiatt van, mert a szörnyű nyugati gyártmányú Knorr-Bremse meg a Hitachi részegységek nem passzolnak beléjük)
ui. nem akarok személyeskedni, de akkor vedd elő azokat a régi könyveket, vagy legalább a Wikipédiát, mert nem látszik az a sok tanulás, bár tudom azt nehezebb mint nyomkodni a dislike gombot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!