Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem nincs szükség...

Csak szerintem nincs szükség konzervativizmusra és nacionalizmusra?

Figyelt kérdés

Ezek az eszmék nem támogatják a fejlődést, minden újításba devianciát látnak, élzárkózóak és rasszisták is. Nem tök mindegy, hogy milyen zászló lobog ebben az országban, mikor ennél vannak sokkal fontosabb dolgok? Először is legyen egy normális kormányunk ami nem korrupt, nem felesleges dolgokba veri el a pénzt hanem változtat az oktatáson, fejleszti az egészségügyet, a hajléktalanoknak lakhatást ad és az alapjövedelem bevezetésén dolgozik.

Nem értem a nacionalizmusból minek kell politikai programokat csinálni. Ugyan ez a véleményem a konzervativizmusról is, akik inkább a visszafejlődésben látják az irányvonalat, mintha vissza akarnának térni a rendi feudalista társadalomhoz, ahol mindenkinek meg van a maga helye. Szükség van erre?

Amúgy nem vagyok liberális se, nem csak az a kettő létezik.

2018. nov. 11. 10:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező egyre jobban fejlődik az alapjövedelem kérdésed.

De attól függetlenül holnap menned kell dolgozni.

2018. nov. 11. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!