Az Őszödi beszéden miért voltak annyira felháborodva a magyar állampolgárok? Én meghallgattam az egészet, és Gyurcsány csak hihetetlen nagy igazságokat mondott. Nem csak a fidesz által kiemelt részt hallgattam.
Tudom...hazudtak, de nem csak erről szólt.
Ezt csak a fidesz terjesztette.
Ez volt az a történelmi pillanat, amikor az ország levizsgázott szövegértésből. Egy tekintélyes lètszámú réteg el is hasalt ezen a vizsgán.
Ebben a beszédban Gyurcsány a pártja képébe vágta, hogy elég a tökölésből. Nem azért lett miniszterelnök, hogy a semmit művelnék csak azért, mert az mszp be van szarva a népszerűségvesztéstől. Vagy teszik amit kell, vagy válasszanak másik miniszterelnököt ehhez, amit eddig műveltek.
Undorító az egész, ami ezt a beszédet a fidesz részéről követte. A kiragadott mondatok meglovagolása, annak Sulykolása, hogy Gyurcsány hazudott (noha ezt gyakorlatilag az mszp tette meg)...a lelkes tapsolók pedig fel is ültek erre a vonazra. Máig nem tudtak leszállni róla.
Sosem fogom elfelejteni a pillanatot, amikor először hatangozta be a média ezt a beszédet. Híradó előzetesben nyomtáka "botrányt" hogy a miniszterelnök beismerte, hogy hazudtak, blabla...
Amikor ezt meghallottam, lefagytam, mint a mirelit borsó. Elöntött az ideg, el is kezdtem idejekorán anyázni. Aztán meghallgattam a beszédet (mert végre azt is leadták a hosszas beharangozó lelki feljészítés (...) után és azt mondtam, hogy jaaa, így azért kicsit más a leányzó fekvése! Dühösnek dühös maradtam, de az mszp-re.
Ha ezt a beszédet valaki más mondja el, fogadok, hogy mindenki felfogta volna a valós tartalmát. Sőt, ha ezt Orbán mondja el, még a békemenet is útra kel, hogy kiálljon a vezér mellett. Talán még szebtté is avatják.
De hát Gyurcsány, az Gyurcsány. Ő a közellenség, minden rossz alfája és omegája, aki egyetlenként döngölte földbe Orbánt, annak élete utolsó vitájában. Itt volt a remek alkalom a revansra. Volt ehhez egy kellőképpen feltüzelt, gondolkodásra képtelen réteg, akiknek oda lehetett vetni a gumicsontot.
Takács elvtársnak megvolt a lehetősége elolvasni, amit maga írt le és amit egyébként köszönök a többiek nevében is!
Négsem figta fel.
Van még kérdés?
"És ez szerinted jó dolog? Hogy kiderült, tehetségtelen gazemberek csalással kormányra kerültek és képesek tőled bármi áron pénzt beszedni csak ott is maradhassanak?"
Hehe...2018 április...és még örvendeztek is neki! 😀
"Te ezért választasz politikusokat, hogy téged kifosszanak, becsapjanak?
Szerencsére a többség nem!"
A többség tényleg nem. Ezért szavazott 49% a fideszre és másokra az 51.
Most az egyszer igazat szóltál cimbora.
"Wbiker, nagyvonalúan kifelejtetted, hogy a beszéd előtti 2 évben már Gyurcsány volt a miniszterelnök, tehát a saját impotens kormányzásáról beszélt. De azért mosdasd csak. :)"
Az ugye megvan, hogy egy fecske nem csinál nyarat?
"Az ugye megvan, hogy egy fecske nem csinál nyarat?"
Persze, végigasszisztálta az MSZP a Feri korábbi ámokfutását, Őszöd után meg folytatta. Értük se hullattam könnyet.
"Persze, végigasszisztálta az MSZP a Feri korábbi ámokfutását, Őszöd után meg folytatta. Értük se hullattam könnyet."
Pontosan milyen ámokfutásról is beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!