Miért van az, hogy egyik pillanatban hazaárulónak tituláljuk a mai fiatalokat, a másik pillanatban meg sírunk, hogy kimennek?
Aki ilyen hülye kérdést ír ki, az ne csodálkozzon, ha bántják. Szerencsére az értelmes többség nem ilyen.
Amúgy a rendszerváltás óta nem volt ennyi adófizető, dolgozó ember Magyarországon, és a bérszínvonal sem volt még soha ilyen magas, tehát bőven van járulékalap, nem kell aggódni.
"érdekes,mégis azzal riogat a kormányközeli sajtó hogy az állami nyugdíjból nem lehet majd megélni,jöhet az életfogytig tartó munka,öngosdoskodás magánnyugdíj formájában stb."
Hol láttál te ilyet a kormányközeli sajtóban?
KÉRDEZTEM, hogy hol láttál ilyet. Nem tagadtam semmit és nem is akartam. Ha van rá ennyi példád, akkor nyilván nem lesz megerőltető párat meg is mutatni belőle.
Értem, szóval kamu volt az a "kormánypárti médiában csinálják" dolog, meg hogy annyi példád van rá. Sejtettem.
csinálják?még pontosan idézni sem tudsz.
kérdező te pedig többes szám 2. személyben fogalmaztál "tituláljuk"-én elhatárolódok tőled mert sosem hazaárulóztam.ráadásul még tetézed azzal hogy elkezdesz oktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!