Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy egyik...

Miért van az, hogy egyik pillanatban hazaárulónak tituláljuk a mai fiatalokat, a másik pillanatban meg sírunk, hogy kimennek?

Figyelt kérdés
A prolik miért várják el, hogy valaki a hazájáért kiálljon, amikor csak a sértést, bántást kapja annak népétől?
2018. nov. 4. 13:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Aki ilyen hülye kérdést ír ki, az ne csodálkozzon, ha bántják. Szerencsére az értelmes többség nem ilyen.

Amúgy a rendszerváltás óta nem volt ennyi adófizető, dolgozó ember Magyarországon, és a bérszínvonal sem volt még soha ilyen magas, tehát bőven van járulékalap, nem kell aggódni.

2018. nov. 4. 15:31
 12/25 szántóvető ***** válasza:
érdekes,mégis azzal riogat a kormányközeli sajtó hogy az állami nyugdíjból nem lehet majd megélni,jöhet az életfogytig tartó munka,öngosdoskodás magánnyugdíj formájában stb.a nyugdíjkorhatárt is egyfolytában emelik.de akkor nem aggódok,biztos csak unalmukban szórakoznak az emberek idegeivel és közben jókat röhögnek.
2018. nov. 4. 15:34
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

"érdekes,mégis azzal riogat a kormányközeli sajtó hogy az állami nyugdíjból nem lehet majd megélni,jöhet az életfogytig tartó munka,öngosdoskodás magánnyugdíj formájában stb."

Hol láttál te ilyet a kormányközeli sajtóban?

2018. nov. 4. 15:41
 14/25 szántóvető ***** válasza:
hány példát írjak,10 elég lesz?ne akard már a nyilvánvalót letagadni.
2018. nov. 4. 15:43
 15/25 anonim ***** válasza:

KÉRDEZTEM, hogy hol láttál ilyet. Nem tagadtam semmit és nem is akartam. Ha van rá ennyi példád, akkor nyilván nem lesz megerőltető párat meg is mutatni belőle.

2018. nov. 4. 15:58
 16/25 szántóvető ***** válasza:
nem lenne megerőltető,sem hosszadalmas.arról van szó hogy nem foglak kiszolgálni csak azért mert unatkozol.innentől fogva kételkedhetsz nyugodtan,írhatod hogy nincs nyugdíjválság meg korhatáremelés.
2018. nov. 4. 16:06
 17/25 anonim ***** válasza:

Értem, szóval kamu volt az a "kormánypárti médiában csinálják" dolog, meg hogy annyi példád van rá. Sejtettem.

2018. nov. 4. 16:07
 18/25 A kérdező kommentje:
Na pontosan erről a viselkedésre gondolok, amit itt leműveltek. Csak az alázás, szitkozódás megy (és nem csak engem, hanem egymást is bántjátok), miközben egy szűk réteg továbbra is halmozza a pénzt és röhög a markába. Olyan könnyű a közembert befolyásolni.
2018. nov. 4. 16:15
 19/25 szántóvető ***** válasza:

csinálják?még pontosan idézni sem tudsz.

kérdező te pedig többes szám 2. személyben fogalmaztál "tituláljuk"-én elhatárolódok tőled mert sosem hazaárulóztam.ráadásul még tetézed azzal hogy elkezdesz oktatni.

2018. nov. 4. 16:19
 20/25 anonim ***** válasza:
mert nem azt csinálják amit mondunk nekik
2018. nov. 4. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!