Nem lehet hogy azért nyerte meg a Fidesz a választásokat, mert a nyugdíjasok attól féltek, hogy egy másik párt nem fog nekik Erzsébet utalványt adni?
Nem lehet.
Egyrészt a szavazók többsége nem nyugdíjas.
Másrészről nem minden nyugdíjas szavaz a Fideszre.
Továbbá a Fidesz minden korosztályban népszerű, nem csak a nyugdíjasok körében.
De, meg mert féltek a bözsinénik, hogy pókhálós lyukaikba betenné egy migráncs, mert ők még mindig azt hiszik 1956-van, amikor még fiatalok voltak :)
Na meg internetet nem ismerik, csak a kormányzati fake news propaganda csatornákon "tájékozódnak"
Nem, számtalanszor leírtam már itt az oldalon is anno, hogy a beijesztés miatt nyertek.
Vidéken mi van sok? Üres, eladatlan ház. Ment a beijesztés az ilyen környékeken a környékbeli Fideszesektől, hogyha az ellenzék nyer, akkor az Állam felvásárolja ezeket a házakat és falunként 1000 migráncsot telepítenek be ezekebe a házakba. Segélyezni is kell majd, de azt már nem állam oldja meg, hanem majd a helyieknek kell külön adót fizetni az önkormányzatoknak, azok fogják kiküldeni a migráncsoknak a segélyt.
Ezért sok, nem csak nyugdíjas ember megszavazta őket, hogy inkább a cigányok települjenek be hozzájuk, azok keserítsék meg az életüket, de még véletlenül se kerüljenek oda migráncsok.
Én nem vagyok nyugdíjas, a feleségem nem nyugdíjas, a két nagykorú gyerekem és azok párjai sem nyugdíjasok, a barátaink nem nyugdíjasok és azok párjai sem azok, a szomszédaink és párjaik nem nyugdíjasok és jéééé! ... mind a Fideszre szavaztunk
Ellenben:
Anyám, apám nyugdíjas és az egyikük Mszp-re, másikuk a Jobbikra szavazott.
Ilyenkor mi van?
a fiatalok koreben csak ott ahol a csaladi kotelek van a fidesz fele
apa zsiros hivatalnok, sogor trafikos, stb...
#5 a retardáltság nem korlátozódik korra, inkább szubkultúrára.
Más kérdés, hogy nálatok nem ez a helyzet, hiszen te csal simán hazudsz.
3-as, nem tudom hol élsz, ha saját tapasztalatodat írod le - mert ugye azt teszed?
Mi Pest megyében ilyet még hírből sem hallottunk, de nem is lenne rá vevő senki.
Nem hiszem. Öreganyám is kapott, első reakciója a "Ha-ha, ha azt hiszik hogy emiatt rájuk szavazok, hát nem"
Szerintem azért "nyert" a fidesz, mert mindent nagyon jól kommunikál le, még a hazudozást, a botrányt is, illetve az ellenzék nevetségessége miatt.
Én nem szavazok a fideszre, de olyanokra sem, mint Dk, mszp, jobbik, lmp.
Egyik parlamenti pártra sem tudnám nyugodt lelkiismerettel behúzni az ikszet. Maradnak a kispártok, hogy legalább ne a győztest támogassam a "nem szavazással". Önkormányzatin legalább van helyi párt, már rájuk is szavaztam így előre. A parlamenti ötös (hatos, ahogy nézzük) meg elmehet a francba.
Akkor szerinted mindenki retardált, aki nem egy véleményen van veled? Szép!
Ameddig így beszélsz és gondolkozol másokról, addig mindig a béka feneke alatt leszel, mert az a szinted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!