Megéri a fidelitashoz csatlakozni?
"Ja szóval ha én általánosítok az már nem tetszik, ha ti teszitek ugyanezt az összes fidesz szavazóval az jól van úgy... mesélj még kérlek!..."
Mesélni majd ti fogtok a bíróságon, amikor sor kerül rátok. :D
"szóval a gyk-n 5-6 ember válasza alapján sikeresen véleményt alkottál 8 millió emberről?"
Ti pedig általánosítotok az egész Fidesz szavazótáborra, hogy birka agy mosott mind. Úgyhogy igaza van a ma 13:20 as válaszolónak.
"Ti pedig általánosítotok az egész Fidesz szavazótáborra, hogy birka agy mosott mind. Úgyhogy igaza van a ma 13:20 as válaszolónak."
Egy Fideszes már akkor hazudik, ha kérdez. Igaza max. akkor lesz, ha elismeri a lopást. :D
"Egy Fideszes már akkor hazudik, ha kérdez. Igaza max. akkor lesz, ha elismeri a lopást. :D"
Én a Fidesz szavazó táboráról beszéltem te ostoba. Szerinted mindenki lopott pénzt aki rájuk szavazott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!