Ha most Sopron mégis csatlakozni szeretne Ausztriához, Ausztria elfogadná?
Figyelt kérdés
Ha kiírnának egy szavazást hogy Sopron akar-e csatlakozni Ausztriához és megszavaznák, akkor Ausztria belemenne a dologba?2018. okt. 21. 12:52
1/32 anonim válasza:
Lehet hogy a Soproniak teljesen hülyék, de szerintem ennyire azért mégsem.
3/32 anonim válasza:
Ausztria, ha nem lennének külső befolyásoló tényezők akkor nyilván elfogadnák, Magyarország viszont nem. És a soproniak sem valószínű hogy megszavaznák.
4/32 anonim válasza:
Te nem ismersz minket soproniakat (nem a keletről jött új-soproniakról beszélek), ha azt hiszed hogy ezt megszavaznánk.
Mi magyarok vagyunk, büszkék a történelmünkre, a városra és nem akarunk a gumicsizmás burgenlandiakhoz tartozni.
5/32 anonim válasza:
Így van, nem hiszem hogy ezt megszavazná a város. Tekintve hogy Sopron MO egyik legfejlettebb és leggazdagabb része, Burgenland meg a leglecsúszottabb osztrák tartomány.
Üdv: egy soproni
6/32 A kérdező kommentje:
Én is soproni vagyok
2018. okt. 21. 17:12
7/32 anonim válasza:
Most már nem. Annak idején amikor ott volt a lehetőség, még sokkal kisebb volt a különbség a fejlettségben. A kommunizmus és az elmúlt 30 év akkora különbségeket teremtett a nyugati határon, mint ég és föld. Ahhoz képest a magyar-ukrán határon lévő különbségek csekélyek. Abszolút nem kellene már az a lepukkant kisváros Ausztriának, mert csak kolonc lenne, fel kellene fejleszteni, ami sok pénzbe kerülne, majdnemhogy a semmiért.
8/32 anonim válasza:
7# sopront fel fejleszteni a burgenlandi szintre, a gumicsizmás parasztokhoz? Köszi, inkább nem. Amúgy Burgenland tartomány székhelye Kismarton, egy 13 ezres porfészek, Sopron meg 100+ ezres.
9/32 anonim válasza:
Digo, ne vergődj már mert nevetséges vagy. Először is Sopron 60 ezres város. Másrészt ha olyan fejlett és király lenne, te sem húztál volna el onnan Ausztriába. Erről ennyit.
10/32 anonim válasza:
9# Sopron 60 ezres 😂😂😂😂😂😂😂
Ne zavarjon hogy fél kelet-mo ideiglenes és nem állandó lakcímmel van a városban.
"Idestova egy éve beszéltem a polgármesteri hivatal egyik vezető beosztású tisztviselőjével, akitől megtudtam, hogy 80 ezerre tehető a soproni lakosok száma. Azóta a becsült adat tovább nőtt, már meghaladta a 100 ezret"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!