Mikor fog az Észak-Dunántul végre leválni Magyarországtól és csatlakozni Austriához?
Figyelt kérdés
2018. okt. 27. 13:58
1/9 anonim válasza:
Az osztrákoknak szerinted miért kéne az Észak-Dunántúl? Az csak nekünk fejlett régió, számukra viszont már vaskosan a Balkán.
2/9 Sulek Péter válasza:
Én nem hallottam róla,hogy lenne ilyen kezdeményezés.
3/9 anonim válasza:
Sohanapján kiskedden, bornyúnyúzó pinteken!
4/9 anonim válasza:
Javadra válna ha egy párnapra leállnál a szerrel. :)))))
5/9 anonim válasza:
Ja, olvastam valami blogon, hogy orbánéknak van egy olyan titkos terve, miszerint vagy Budapestet adják fel, és a fővárosból egy EU-hű városállam lesz, vagy a teljes Észak-Dunántúlt Budapesttel együtt, az ország többi része meg csatlakozik az Eurázsiai Unióhoz, és Debrecen lesz a főváros. Állítólag ezért is vannak Debrecenben ilyen szuperfejlesztések, most készítik elő fővárosnak, és néhány évtized alatt 400 ezresre akarják duzzasztani a népességét.
6/9 anonim válasza:
Két kérdésre lenne jó, ha válaszolnál, Kérdező:
(1) miért akarna Észak-Dunántul leválni Magyarországtól és csatlakozni Austriához
(2) Austria miért akarná magához csatolni Észak-Dunántult
A "mikor"-ra rátérhetünk ezt követően.
8/9 anonim válasza:
az osztrákok még a burgenlandiakat is fikázzák, nemhogy minket...
9/9 anonim válasza:
Majd akkor, ha visszacsatolják Magyarországhoz a Felvidéket és Erdélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!