Kik azok a liberálisok?
Figyelt kérdés
A wikipédián elolvastam de nekem nem mondott semmit. Miért szidják őket?
Objektív válaszokat várok.
#FIDESZ #kormány #Orbán Viktor #Magyarország #politika #liberalizmus #KDNP #MKKP #libis liberalizmus
2018. okt. 31. 22:44
21/25 anonim válasza:
Kedves Fizikakedvelő!
Nincs miért haragudnom, belefutottunk mindnyájan már ilyenbe!
Egyértelmű volt a tévedésed, nem vettem zokon, annál is inkább, mert általában egyetértek veled és hasznosnak ítélem a válaszaid!
Jó éjszakát!:)
23/25 anonim válasza:
A normálisabb emberek akik nem óhajtanak szolgák lenni, és mások kívánalmai szerint élni. Például én...
24/25 anonim válasza:
Normális ember mint baloldali liberális. Nézz végig a történelmen egy jobboldalit mondj akivel közösséget lehet vállalni. Maradi hülyék...
25/25 Fizikakedvelő válasza:
Hawn Emőke:Gusztustalan az általánosításod,és azon kinyilatkoztatásod,miszerint normális ember baloldali liberális. Szolgalelkűséggel is vádolsz. Sőt,nem engem,nem valaki mást,hanem a komplett jobboldalt és a velük szimpatizálókat. Egyszerűsítés,egyszerűsítés után. Undorító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!