Kik azok a liberálisok?
A wikipédián elolvastam de nekem nem mondott semmit. Miért szidják őket?
Objektív válaszokat várok.
Eszemben sincs szűkíteni, aki nem csak kötözködni jár ide, az pontosan tudja, hogy mit írtam, még ha esetleg nem is ért vele egyet, de fogja a lényeget. Ha neked nem sikerül, hát őszintén sajnálom, de nem fogok regényt írni és oldalakon keresztül vitázni.
Nem gondolom,hogy aki nem Fideszes,az feltétlen liberális. De annyi bizonyos,hogy a szinte már közhely szinten lévő ellenérvek a xenofób,rasszista propagandáról és az illiberalizmusról,a progresszivistáknak nagyon fáj. A liberalizmus nélkül nyilván egészen más világot élnénk. A konzervatívok is valamelyest elismerik(és elismerték régebben is!) a klasszikus liberalizmus alapjait. De az állandó odapörkölése annak a szónak,hogy:HALADÁS! és egy hiperliberális közhangulat kialakítása(pl: emlékeim szerint nem is egyszer történt meg,hogy a nagy városi karácsonyfát erősen beszabályozták,nem nagyon engedték felállítattni nehogy véletlen megsértse a muzulmán kisebbséget). Nem szeretnék leegyszerűsítő lenni,de az alábbi két dolog is olyan amit bizonyos egyének nagyon el szeretnének utasítani.
Nem véletlen,én sem vagyok liberális,nem tartom annak magam. Ennél persze a ljberalizmus több,de azt most sajnos nem tudom kifejteni.
11-es! Látod koma itt a baj, hogy te így kinyilatkoztatsz anélkül, hogy gondolkodnál, utána meg ha valaki erre felhívja a figyelmet, még te magyarázod, hogy mindenki érti, ha meg valaki közli, hogy hülye vagy, akkor meg lehet sírni hogy, a "jibejájisvéjjeménytejjojmijattkojlátozvavatyok" pedig csak úgy indulna az egész, hogy nem írsz ilyet, és máris nem lenne baj, aki beleköt.
Egyébként az a szórakoztató, hogy van ez a képzelt mumus a liberális és felvértezitek a fantáziáitokkal, csak közben ezek egymást ütik.
A végén mindig kiderül, hogy valójában
"A liberális az, akire mi azt mondjuk és kész!"
#13:Igen,így gondolom én is.
#14:Kegyetlen amit művelsz. Még nem is azzal a részével van problémám az írásodnak(írásaidnak) amelyekben esetleg felhívod a vitapartnered figyelmét dolgokra,de ami utána jön abba belekötnék.
Ne is haragudj de ez a mumusozás és a mód ahogy leírod az kb. olyan mintha begyöpösödött prolikkal vitatkoznál akik politikai gondolkodásra képtelenek.
Még ha beszélgetném azt mondom(ott én is sokszor elkövetem ezt a hibát),de írásban,ahol van időd normálisan fogalmazni....
Tudom,mert én is ilyen voltam,sőt durvább.
Régebben az M1-ből indultam ki és tényleg nagyon durva szinten műveltem a dolgokat.
De egy hasonlóan normális,bár az én világképemtől eltérő személy itt felhívta a figyelmem arra,hogy ÉN nem akarok odafigyelni a vitás felek gondolataira,véleményeire.
Mivel figyelemreméltóan normális volt a stílusa,komolyan vettem.
Ma már Mandinert olvasok(+látogatom a Magyar Hang oldalát),elutasítom az M1 leegyszerűsítéseit.
Gimnazistaként(akit nagyon érdekel a politika) úgy gondolom kötelességem nem túlzónak és túlontúl leegszerűsítőnek lennem.
Feltett valaki egy kérdést, én arra válaszoltam a saját meggyőződésem szerint.
Erre jössz te és belekötsz, népnevelsz, kinyilatkoztatsz, kritizálsz, jóslatokba bocsátkozol, ahelyett, hogy 4 mondatban elmondanád a véleményedet, amire ez az oldal feljogosít!
És nem, nem fogom felvenni a kesztyűt, nem bizonygatok, nem sértegetek, mert őszintén szólva kettőnk közül úgy tűnik inkább én vagyok az igazi liberális.
Mert dacára annak, hogy rohadtul nem érdekel a véleményed, de hagyom, hogy mondjad, nem akarlak sem befolyásolni, sem megváltoztatni.
További szép estét!:)
Igen,adtam egy összefüggő kritikai képet.
De egyáltalán nem népnevelés ez részemről.Mi a problémád azzal,hogy rávilágítottam dolgokra amik(szerintem) nem elfogadhatók. Érzem a pökhendiséget belőled.
Rohadtul nem érdekel a véleményem,nem vagyok feljogosítva hosszabb válaszra stb. Miért nem tisztelsz meg annyival,hogy válaszolsz,esetleg
esetleg megtámadod a véleményem?
Mikor voltam veled bunkó és lekezelő?
Drága Fizikakedvelő!
A válaszom NEM NEKED szólt, hanem a 14-esnek!:)
Figyelj egy kicsit oda, sok idegességtől megkímélheted magad!:)
Neked is szép estét!:)
A fene!
Nem szeretem az ilyet!
Bocsáss meg,azt hittem te vagy 14-es és nekem írtad a válaszod. Kérlek ne haragudj,figyelmetlenségem miatt.
Jó éjszakát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!