Kik azok a liberálisok?
A wikipédián elolvastam de nekem nem mondott semmit. Miért szidják őket?
Objektív válaszokat várok.
Lexikon szerint: élni és élni hagyni
Valóságban:
1 A naív független liverális aki szerint dögöljön meg aki nem liberális (véresszájú liberális)
2 Aki tudja hogy mi az a liberális. Ezek dolgoznak a médiában. Főleg külföldön itthon az rtl ben.
Jellemzője egy átlag liberálisnak:
Segélyen tengődő
Drogos
Bűnöző és Migránsmosdató
Magyar és kereszténygyűlölő
Fehér ember gyűlölő
Objektív válaszokat akarsz egy szinte teljesen szubjektív dologban?
Liberális az, akire azt mondják.
Ma gyakorlatilag Magyarországon, ha másképp vélekedsz valamiről mint a Fidesz, akkor liberális vagy, legalábbis a fideszesek szerint. -most azt hiszed, hogy ez valami rosszindulatú dolog, de nem tényleg így van. Tudod a "komcsizás" kikopott, és bejött az amerikai libsizés is hozzánk.
Én azon szoktam jókat derülni, hogy régebben amikor liberálisabb voltam, akkor még le voltam komcsizva, most amikor tényleg pár dologban szocdem vonalat képviselem most vagyok leliberálisozva. :-D
A liberalizmus valamikor egy szimpatikus irányzat volt, épeszű, haladó emberek által gyakorolva. Mára átvette azt a helyet, ami eddig az anarchistáknak, vagy a tébolyodottaknak volt fenntartva, ha komolyan akarnánk a jelenlegi "liberalizmust" definiálni. A jelenlegi liberalista mindent helyesel és elfogad ami deviáns, felforgató, megbotránkoztató, nyugalmat megzavaró, beteges.
Egyetlen dolgot nem fogad el, az övétől eltérő véleményt!...holott ezzel kezdődne a liberalizmus
Azért végiggondoljátok, amit néha írtok?
"A jelenlegi liberalista mindent helyesel és elfogad ami deviáns, felforgató, megbotránkoztató, nyugalmat megzavaró, beteges.
Egyetlen dolgot nem fogad el, az övétől eltérő véleményt!...holott ezzel kezdődne a liberalizmus"
Csak az a baj, hogy ez a két állítás üti egymást, ha ugyanis a liberális elfogad minden devianciát, akkor kénytelen lenne elfogadni minden övétől eltérő véleményt, mert az definíciójából adódóan deviáns, tehát vagy elfogad minden véleményt vagy nem fogad el minden devianciát. Ugye a deviancia egyfajta káros másság, de akkor fiktív libsinknek egy az övétől eltérő vélemény már deviancia, tehát el kell fogadnia.
Valahogy szűkíts ezen a definíción, mert végiggondolva elég mókás, hogy ezek szerint liberálisok nincsenek is... :-DD
Oké, nagyot akarsz mondani, de ennyire ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!