Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti mennyi időt adtok, hogy...

Ti mennyi időt adtok, hogy kilépjünk az EU-ból?

Figyelt kérdés
Szerintem jobban járnánk, ha megtennénk, és én kb. 2 évre saccolok. Főleg azok válaszára vagyok kíváncsi, akik támogatnák a kilépést.

2018. okt. 29. 11:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Dehogy lépünk ki. Az EU-s pénzek ellopására egész iparág van.
2018. okt. 29. 18:13
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Én támogatom a kilépést, 2003-ban a belépés ellen szavaztam.

Úgy gondolom, most a választásokon van a fókusz, és utána meglátják az illetékesek, merre alakulnak a dolgok. Ennek függvényében én 10-15 évet adok a dolognak. Nyilván nem kommunikálja senki a kilépés ötletét, de most, október 23-án is elhangzott Orbán beszédében, hogy válasszuk a függetlenséget. Egyetértek ezzel, válasszuk, ha a körülmények a választás után is kedvezőtlenül alakulnak.

2018. okt. 29. 20:43
 23/23 Molyember ***** válasza:
Pontosan mire gondolsz? Mi hátrányunk van belőle, vagy mit nyernénk a kilépéssel? Komolyan kérdezem, nem vitatkozni szeretnék, csak nem értem.
2018. okt. 30. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!