Ti mennyi időt adtok, hogy kilépjünk az EU-ból?
'". Mi lenne a cél a kilépéssel?"
Az EU végleges eltakarítása az országból.'
Úgy látom minden EU-szkeptikus téma remek alkalom pár trollnak az élvezkedésre :)
Nem sokat.
Csak szólok, hogy az a bizonyos arany a múltkor nem véletlenül jött haza.
Orbánék két éven belül dobbantani akarnak és erősíteni a V4 illetve orosz kontaktot.
Az ország aranytartalékáról beszélsz, amit még március elején hoztak haza Angliából?
Én ebből nem vonnék le messzemenő következtetéseket, mert nem egyedi eset a miénk.
Az aranyban tartott tartalék külföldi kezelését egyre több jegybank ítélte kockázatosnak, így az elmúlt időszakban többek között a holland, a német, valamint az osztrák jegybank vezetése döntött úgy, hogy az aranytartalékát hazaszállítja. Fontos szemponttá vált annak számbavétele is, hogy az aranykészletek helyzete rendezett-e, illetve, hogy olyan helyszíneken őrizzék az aranytartalékokat, amelyek geopolitikai válságok esetén is biztonságot jelentenek.
Ettől függetlenül én is tendenciát látok az orosz, kínai kapcsolatok építésében és a V4-ekkel valamilyen közös platform alapítására, de sok függ a tavaszi EU választástól.
Annak az aranynak már rég lába kelt ha hazahozták. Ki tudja bizonyitani, hogy megvan ? Ki nézheti meg ?
Ha Matolcsi azt mondja megvan, én meg higgyem el ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!