Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti mennyi időt adtok, hogy...

Ti mennyi időt adtok, hogy kilépjünk az EU-ból?

Figyelt kérdés
Szerintem jobban járnánk, ha megtennénk, és én kb. 2 évre saccolok. Főleg azok válaszára vagyok kíváncsi, akik támogatnák a kilépést.

2018. okt. 29. 11:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%

'". Mi lenne a cél a kilépéssel?"

Az EU végleges eltakarítása az országból.'

Úgy látom minden EU-szkeptikus téma remek alkalom pár trollnak az élvezkedésre :)

2018. okt. 29. 12:42
 12/23 anonim ***** válasza:
35%

Nem sokat.

Csak szólok, hogy az a bizonyos arany a múltkor nem véletlenül jött haza.

Orbánék két éven belül dobbantani akarnak és erősíteni a V4 illetve orosz kontaktot.

2018. okt. 29. 12:53
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Az EU összeomlik mielőtt mi kiléphetnénk.
2018. okt. 29. 13:08
 14/23 anonim ***** válasza:
62%

Az ország aranytartalékáról beszélsz, amit még március elején hoztak haza Angliából?

Én ebből nem vonnék le messzemenő következtetéseket, mert nem egyedi eset a miénk.

Az aranyban tartott tartalék külföldi kezelését egyre több jegybank ítélte kockázatosnak, így az elmúlt időszakban többek között a holland, a német, valamint az osztrák jegybank vezetése döntött úgy, hogy az aranytartalékát hazaszállítja. Fontos szemponttá vált annak számbavétele is, hogy az aranykészletek helyzete rendezett-e, illetve, hogy olyan helyszíneken őrizzék az aranytartalékokat, amelyek geopolitikai válságok esetén is biztonságot jelentenek.

Ettől függetlenül én is tendenciát látok az orosz, kínai kapcsolatok építésében és a V4-ekkel valamilyen közös platform alapítására, de sok függ a tavaszi EU választástól.

2018. okt. 29. 13:12
 15/23 anonim ***** válasza:
39%
Fidesz trollok ráerősítettek. 68/-a a magyarokna EUpárti még mindig. Ha kilépnénk rossz világ lenne. Az EU gazdaságának a magyar 0,8/ át adja,nem éri el az egyet sem. Netto befizetők vagyunk,4x többet kapunk vissza. Autógyárak,multik lelépnének,export,vám,szabadkereskedelemstb. Magyar termelékenység,minőség nélkülük elenyésző. Több százezer külföldi magyar munkavállaló sorsa kérdéses lenne. Mostani illiberalizmus átcsapna autoriter,esetleg diktatórikus kormányzásba. Mi nem vagyunk sem Svájc,sem Norvégia. eZT TUDJA oRBÁN IS,NEM IS AKAR KILÉPNI,ÁT SZERETNÉ ALAKÍTANI A MESTER AZ EGÉSZ uNIÓT
2018. okt. 29. 13:38
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Annak az aranynak már rég lába kelt ha hazahozták. Ki tudja bizonyitani, hogy megvan ? Ki nézheti meg ?

Ha Matolcsi azt mondja megvan, én meg higgyem el ?

2018. okt. 29. 14:00
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
állíctcsukmeg
2018. okt. 29. 14:02
 18/23 anonim ***** válasza:

[link]

Most is hoztak aranyat.

2018. okt. 29. 14:43
 19/23 Vree ***** válasza:
64%
A Fidesz egy hatalmas öngólt fog rúgni ezzel az EU-ellenességgel, mert ők ugyan csak magukat akarták bebetonozni azzal, hogy minden más befolyás ellen ágálnak, de a sok hülye komolyan elhiszi a végén, hogy jobb lesz nekünk attól, ha kizárjuk magunkat az európai piacról. Aztán majd a Fidesz pici örökösei is szívnak majd, csak az a baj hogy mi is.
2018. okt. 29. 14:56
 20/23 anonim ***** válasza:
Miért akar itt mindenki kilépni az EU-ból? Csak kérdezem, mert állítólag az egyik legeubarátabb nemzet vagyunk.
2018. okt. 29. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!