Szerintetek is kinézte valaki magának a Déli pályaudvar területét? Mennyi esélyt adtok rá hogy fölszámolják?
Úgy hírlik Vajna (hörcsög) akar oda kaszinót építeni. (Közel a vár, Frequentált terület stb.) De lehet más nézte ki más célra.
Értem én hogy ez egy vonat "zsákutca", meg csúnya is a Déli. Meg talán túl nagy is.
De akkor építse alá, vagy fölé. Lehet fedett is az a pályaudvar. Vagy lehetne egy szinttel lejjebb is, a pályaudvar vagy amit oda akarnak tenni.
De ha mindenképp meg akarják szüntetni akkor legalább a felszabaduló alagút felújítva legyen a gyalogos kerékpáros forgalomé!
Semmiképp sem lenne jó ha egy "köz" érdekű intézmény és terület ilyen módon válik "magán" érdekeltséggé.
Ellenzem.
Vajna, a hörcsög? :D
A Délivel kapcsolatban meg annyit mondok, hogy én is ellenzem. Kell a pályaudvar és kész. Minden úgy jó, ahogy van
Na, a Déli felszámolása ellen vonuljatok fel és tüntessetek, ne az internetetadó meg a tanár béremelés miatt.
És szerintem is inkább a gyalogosok és kerékpárosok kapják meg az alagutat, rájuk is kell gondolni, így is ki van már nyalva teljesen a légszennyező bajnokok segge, mindenhova autóutat építenek, a gyalogosoknak meg hol van út, hol nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!