Nem hiszem hogy bárkinek is fájna a CEU ügy hiszen senki se hívtalak őket. Jöttek ők maguktól a rendszerváltás után és jó politikai szintérnek bizonyul jelenleg. Szerintem ők a liberalizmus őrei itt Magyarországon.
2018. okt. 27. 04:16
22/28 anonim válasza:
tgt
Olvasni kellene értően és nem kötözködni!
"Olyan óriási elvárásnak is meg kellene felelnie a CEU-nak, hogy ha amerikai egyetem, akkor legyen Amerikában is egyeteme, oktatása. "
Nem azt írtam, hogy nem felel meg neki. A korábbi cécó ezen volt, tehát ennek IS meg kellene felelnie.
2018. okt. 27. 09:08
23/28 tgt válasza:
Takács: "Olyan óriási elvárásnak is meg kellene felelnie a CEU-nak, hogy ha amerikai egyetem, akkor legyen Amerikában is egyeteme, oktatása. "
Bizony Takács, ezzel a mondattal úgy állítottad be a Ceu-t, mintha nem felelne meg ennek az elvárásnak.
2018. okt. 27. 09:27
24/28 anonim válasza:
Nem, nem tettem ilyet. Csak te próbálsz minden alkalommal találni valamit, hogy belém köthess.
Miért is?
2018. okt. 27. 10:43
25/28 A kérdező kommentje:
Mert rendszeresen pofáraejted ezt a hülyét.
2018. okt. 27. 13:13
26/28 anonim válasza:
:)
2018. okt. 27. 18:32
27/28 tgt válasza:
Takács: Elhiszem neked, hogy nem ezt akartad mondani, csak rosszul fogalmaztál. A „kellene” szó jelentését érdemes lenne tanulmányoznod, mert ahogy írtad, úgy azt jelentette a mondatod, hogy a feltételt a CEU nem teljesítette. Örülök, hogy egyetértünk a teljesítést illetően.
2018. okt. 27. 19:01
28/28 tgt válasza:
Kérdező: Te igazán úriember/úriasszony lehetsz, hogy lehülyézed a kérdésedre kommentelőt. Gratulálok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!