A Momentum miért olyan mintha egy sznob, gazdag HÖK-ösökből álló gittegylet?
Érdekes hogy olyan válaszok lettek törölve mint "Nem is indult olyan szépen"
Nem tudom mi folyik mostanában az oldalon, a külpolitikai szekción is napok óta Ro-mánia van
Lehet hogy ez az én tájékozatlanságom de nem igazán látom hogy mit is szeretnének, mit akarnak képviselni. A kommunikációjukból az jött le hogy úgy mindenkinek jót akarnak. "Liberálisok is vagyunk és konzervatívok is", "nekünk mindegy hogy Jézuskában hiszel vagy a Mikulásban", meg ilyen mondatokat hallottam, ami szép és jó, de akkor mit akarnak konkrétan?
Az kellett volna hogy koncentrálnak 1-2-3 dologra, és akkor arról a dologról beugrik a Momentum.
Pl.
Migránsok -> Fidesz (hiába mondta előbb a Jobbik, az embereknek akkor is a Fidesz ugrott be erről a témáról!)
Bérunió, korrupció eltörlése -> Jobbik
45. havi nyugdíj és alapjövedelem -> MSzP
Határon túli magyarok szavazatának elvétele és Európai Egyesült Államok -> DK
zöldek, korrupció eltörlése -> LMP
A momentumról is van ami azonnal beugrik az embereknek:
momentum => olimpia megbuktatása
Ez az egy konkrét dolog van amit tudni lehet róluk, ebben igazad van, hogy mást semmit.
Ez igaz, de a valásztási kampányra gondoltam, hogy nekem legalábbis nem jött át sok minden róluk.
"A momentumról is van ami azonnal beugrik az embereknek:
momentum => olimpia megbuktatása"
Ez mondjuk elég pozitív emlék.
Igen 5-ös csak ez édeskevés ennél több kell a sikerhez.
Amúgy meg feltűnt nekem is hogy aki itt a Momentumot kritizálni "meri" azt minimum lepontozzák vagy jelentgetik mint a szánalmas házmesterek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!