Hol vannak most azok a hajléktalanok, akiket elküldtek a közterületekről?
Oroszországban már évekkel ezelőtt ellehetetlenítették az utcán élők helyzetét, a rendőrök vagy csendőrök nem tudom mik voltak azok, gumibottal húztak végig a srácon aki pénzért zenélt, illetve eltüntetik őket nem tudni hova.
Ott aki nem akarja meghurcoltatni magát, jobbára kiköltözött az erdőbe, és ott épített magának kunyhót, egyrészt békét hagynak nekik, illetve közelebb eső településre, városba még be tudnak menni gyűjtögetni, ruháért.
Ahogy előttem írták elmentek máshova, rendszerint elhagyatott magánterületekre. Ugyanúgy nem old meg semmit, csak ugye majd verni akarják a mellüket, hogy ezaz, ezt is megcsináltuk, mennyire tisztább lett Budapest, stb.
Szállókra ugyanúgy nem fog bemenni a normálisabb réteg (igen, vannak nem alkoholista, cigit tarháló hajléktalanok, hanem tényleg olyanok, akik önhibájukon kívül lettek azok), mivel ott mindenét elveszik a többiek, meg pár éve kitalálták a cigók, hogy bemennek magukat hajléktalannak kiadva és ellopnak minden értékesebb tárgyat.
Pusztán szigorítani kellett volna bent a biztonságon, máris többen használnák ki és nem konganának üresen.
De ezek a szállók se oldják meg a problémát, mivel aki kikerül az utcára, nagyon nehezen tud visszakerülni a normális életbe. Kapásból azért, mert munkát se tud vállalni, mivel nincs bejelentett lakcíme. Mivel nincs munkája, esélye sincs albérletetbe költöznie, stb.
Ennél is megint nem az, hogy végignézték volna mi okozza a problémát, nem, inkább csak a szőnyeg alá akarják söpörni.
Aztán megy a rinya az ősFideszesektől, hogy egyre többen fásulnak ki a Fideszből április óta.
Házunk elé költöztek sajnos.
Rendőr nem pucolja el onnan őket, így megint egy baklövése a Fidesz kormánynak ez a törvény.
Ja és ki téríti meg nekem ha odaszoknak,azt a bűzt és hogy mindig demoralizáljon, menjek bíróságra, fizessek ügyédet, a pereket is megszigorította a Fidesz a bírói kart is ki akarja csinálni.
Hát tényleg külföldre kényszerítik az embereket vagy néma mosolygós bolonddá.
Pár napig eltűntek a környékünkről, ma ismét ugyanott voltak, csak takarók nélkül.. Azt gondolom elvették. Így csak megfagynak..
Érdekes párbeszédnek voltam tanúja ma reggel, a buszra szeretett volna felszállni egy kiszűrhetően hajléktalan bácsi, odaszalad a vezető;
- Ugye nem gondolja, hogy felszáll?
- De mit csináljak, fázom..
- Üljön le a padra!
Ez a gond, amikor ilyen törvények kezdenek egy országban teret nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!