Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz oda juttatta az...

A Fidesz oda juttatta az országot, hogy a nemzeti ünnepeinken már nem ünnepelnek többé együtt a magyarok ezentúl?

Figyelt kérdés
Megdöbbentőnek találom, hogy az állami megemlékezésen már kizárólag csak a fideszesek jelennek meg és az összes többi magyar egy másik rendezvényen ünnepel ilyen alkalmakkor. Milyen abszurd helyzet már ez?
2018. okt. 23. 17:57
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

39.

Ez úgy sületlenség, ahogy van. Tessék már megnézni, hogy közel-távol azokban a "buszokban" hány ember férne el, és hányan vannak különben.

Egy kisbuszban elfér max 12 ember, de -ha arra sétálsz a végén, láthatod, hogy- félig is vannak. Persze nem láttam egytől egyig mindet, hogy hányan voltak benne.

Tudok olyanokról is, akik csoportosan vonattal utaztak előző nap vidékről.

Nem tudom, hogy mi a jó abban, hogy azzal kábítják ellenzékiek magukat, hogy a kormány ünnepségén csak kötelességből-ingyen szállítva-lefizetve-butaságból-stb. vesz részt akárki, sőt mindenki.

2018. okt. 29. 20:46
 42/54 anonim ***** válasza:

Hagy csinálják! Még ha nekik nem is tűnik fel, az eredménye attól még jól látható: egyre kevesebb támogatójuk van. Nekem jó ez így.

2018. okt. 29. 21:00
 43/54 anonim ***** válasza:
Az ország fele nem kért a fideszből..
2018. okt. 29. 21:03
 44/54 anonim ***** válasza:

43.

Az ország fele nem kért senki másból sem, a többi ajánlat sem kellett nekik.

Se a DK-MSZP, se a zöldek, se a Jobbik megreformálva, se az összes iciri-picirik.

Nem kellettek az ország felének ők se.

2018. okt. 29. 21:29
 45/54 anonim ***** válasza:

Ezt én értem, de ez hogy jön ide?

Nekem mindössze annyi a bajom, hogy ti talán nagyon ldavagytok ezzel az eredménnyel, de engem egyenesen elkeserít, hogy a kormány látványosan leszarja, hogy ekkora az elutasítottsága. Pontosabban leszarja azokat, akik elutasítják. Meg azokat is, akik nem, de az m\r egy másik törtébet.

2018. okt. 29. 21:35
 46/54 anonim ***** válasza:

45

Igazán, mit nem lehet ezen érteni?

Az a fele az országnak, aki nem választotta a Fidesz-KDNP-t az nem elutasította őket.

Hanem nem választotta sem őket, sem a többi pártot. Választás volt, nem "elutasítás".

Vagy; ha a másik fele szerinted "elutasította" a jelen kormánypártokat, akkor pont ugyanannyira elutasította a többi választható pártot is. Elutasították a Jobbikot, el a Dk-MSZP-t, el, a zöldeket, el a minden más pártot, még a kamupártokat is.

Nem CSAK a fideszt utasították el, hanem a teljes ajánlatot, úgy ahogy van.

2018. okt. 29. 21:52
 47/54 anonim ***** válasza:

Mellébeszélsz cimbora. Nem a szavazóképes, hanem a szavazó lakosság fele az, akiről csiripelek. Azok másokra szavaztak, tehát elutasították a fideszt.

Ezen túllépve viszont még mindig nem értem hogy jön ez ide.

Leszarom az ellenzéki pártokat. Az ország lakossága nem ellenzéki pártokból áll, hanem emberekből. Megvezetett, illetve ennek sikeresen ellenálló emberekből.

2018. okt. 29. 22:13
 48/54 anonim ***** válasza:

47.

A magyar nyelv olyan pontosan fogalmaz. Akik más pártra szavaztak, azok más pártot VÁLASZTottak. Az volt a címszó, ami alatt futott a dolog. Választás volt.

Akik a liberálisokra szavaztak, azok annyit tettek, VÁLASZtottak egyet a sok közül, és nem ELUTASÍTották a fideszt-a DK-MSZP-t- a zöldeket-t -stb.

Mellesleg, ha belegondolunk, akkor még kedvezőtlenebb a többi pártnak. Mert akkor mindenki, aki nem pl. a fideszt-dk-mszp-jobbikot vagy mindenki mást választott pl. a zöldeken kívül, az elutasította a zöldeket, az "elutasítási" elméleted alapján.

De játszhatunk a gondolattal, hogy hogyan is nézne ki az "országgyűlési elutasítás", mint dolog. Mindenki kiikszelhetné, hogy melyik pártokat utasítja el, és összesítenénk az üres kockákat?

2018. okt. 29. 22:51
 49/54 anonim ***** válasza:

Megint mellébeszélsz. Az országgyűlési választások során a szavazók véleményt mondanak a leköszönő kormány munkájáról. Akik nem rá szavaznak, de szavaznak, azok egyértelműen jelzik, hogy kösz, de belőletek többet nem!

Tehát elutasítják. És ezért sem jó a példád az ellenzéki pártokra vetítve.

2018. okt. 29. 23:18
 50/54 anonim ***** válasza:

"Akik nem rá szavaznak, de szavaznak, azok egyértelműen jelzik, hogy kösz, de belőletek többet nem!

"

Igen. És ezen módon a jobbikra 81% mondott nemet, az mszp-re 88%, az lmp-re 93% és a dk-ra 96% mondott nemet.

Szemben a fidesz-kdnp 50%-ával.

Na, most aztán marhára más lett az eredmény.

Vagy nem.

2018. okt. 29. 23:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!