Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz oda juttatta az...

A Fidesz oda juttatta az országot, hogy a nemzeti ünnepeinken már nem ünnepelnek többé együtt a magyarok ezentúl?

Figyelt kérdés
Megdöbbentőnek találom, hogy az állami megemlékezésen már kizárólag csak a fideszesek jelennek meg és az összes többi magyar egy másik rendezvényen ünnepel ilyen alkalmakkor. Milyen abszurd helyzet már ez?
2018. okt. 23. 17:57
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
Ilyen az mikor fáj a igazság. Amit leírtam az mind tagadhatatlan ma történő valóság. Nem én tehetek róla, hanem a Fidesz kormány teremtett ilyen helyzetet, de az troll aki ezt észre meri venni. Kezdem érteni miért felel meg annyira a fideszeseknek a M1 meg az Origo, azok csak szépeket írnak és mondanak, a csúnya kellemetlen valósággal nem borzolják így a kedélyeket. :D
2018. okt. 23. 20:18
 22/54 A kérdező kommentje:
Linkelhetsz mindent aminek nincs köze a kérdésemhez, szabad. A valóságot nem hekkeled meg vele. :D
2018. okt. 23. 20:29
 23/54 anonim ***** válasza:
44%

"csak egy elvakult fideszestől telik ki"

Szerinted mi hasznom van abból, ha egy olyan emberrel ünnepelek, aki elvakult fideszesnek tart csak azért, mert nem azonos a politikai véleményünk?

2018. okt. 23. 22:43
 24/54 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező

Mutass csak egyetlen olyan oldalt, hírdetést vagy plakátot, ahol az szerepelt, hogy az állami ünnepség CSAK fideszeseknek szól, oda csak fideszeseket várnak!

ha valami úgy kezdődik, hogy szeretettel meghívunk mindenkit - de valaki nem megy el rá, akkor az azt jelenti, hogy mindenki elmehet, csak van aki nem akar.

Az állami megemlékezés nem pártrendezvény volt, és attól, mert neked nem tetszik a miniszterelnök vagy a többi beszéd mondó személye még nem jelenti, hogy bárki is ki lenne onnan zárva.

Én is elmehettem volna pl. a gyurcsány tartotta megemlékezésre 2006-ban, csak nem érdekelt. Ettől még nem hazudoztam körbe a világot azzal, hogy az csak mszp-seknek volt.

Mutass egy olyan évet a rendszerváltás óta, ahol NEM szerveztek a pártok KÜLÖN megemlékezéseket!

2018. okt. 23. 22:43
 25/54 anonim ***** válasza:
45%

"Ilyen azért nem volt, hogy már előre külön szerveződik a megemlékezés, mert senki nem megy el a kormány megemlékezésére a pártszimpatizánsokon kívül. Ez teljesen új."

Hazudsz, mint a vízfolyás! Már 1990. március 15-én külön ünnepeltek a pártok! És azóta mindig!

2018. okt. 23. 23:32
 26/54 anonim ***** válasza:
64%
A kérdező provokálhat, de mások nem adhatnak hangot a felháborodásuknak emiatt? Szólásszabadság hol van ilyenkor?
2018. okt. 24. 11:22
 27/54 anonim ***** válasza:
42%

tegnap 18:20

Hülyeség...

Pont ezaz, hogy nem az ellenzék "gyűlölködik" a Nemzeti Ünnepeken, hanem a Fidesz csinálja a gyűlölködést a migránsozással, Brüsszellel szembeni uszítással.

Minden ilyen rendezvényből aktuálpolitikát kovácsol a kormány, Október 23, Augusztus 20, Március 15 stb... miről szól?

"Migráns, Brüsszel, Soros, EU, mostmár Sargentini" soroljam még?

2018. okt. 24. 18:27
 28/54 anonim ***** válasza:
56%

"A libsik meg a fütyülők csináltak tüntetést a nemzeti ünnepekből, köszönjétek nekik az egészet."

Tényleg? A baloldal kormányzások alatt kik fütyültek Demszky beszéde alatt? Kik fontották a szót Mécs Imrébe a 301-es parcellánál minden évben?

Kik sípoltak Gyurcsány beszédei alatt?

Csak csínján az ilyen kijelentésekkel!

2018. okt. 25. 15:13
 29/54 anonim ***** válasza:
31%
És nem kell lepontozni fityiszkéim!
2018. okt. 25. 17:59
 30/54 anonim ***** válasza:
46%

tegnap 11:22

Hol a provokáció a kérdésben?

2018. okt. 25. 18:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!