Ellenzéki szavazók, mit gondoltok arról, hogy csak a DK nem szavazott együtt a Fidesszel a fizetésük megemeléséről?
Egy évvel ezelőtt még mindenki hülyének nézett itt amikor felvetettem, hogy adni kéne Gyurcsánynak még egy esélyt miniszterelnökként.
A végén pedig kiderül, hogy csak ő képviseli a valódi, nem megalkuvó ellenzéket és az emberek elkezdik benne látni a reményt. Amikor megmondtam a választás előtt fél évvel, hogy a Jobbik belülről fog felbomlani, akkor is ez volt. Senki se hitt nekem, aztán mégis igazat mondtam. Kár, hogy a lottónál ez nem megy...
Utálom a dk-t. Ettől nem lesznek különbek.
Bár az "érdemtelen" állítás helyénvaló lehet. :)
Pontosabban:
Igennel szavazott a Jobbik összes jelen lévő képviselője.
Igennel szavazott az MSZP-ből: Bangóné Borbély Ildikó, Harangozó Tamás, Hiszékeny Dezső, Molnár Zsolt, Varga László.
Jelen volt, de nem szavazott az MSZP-ből: Mesterházy Attila és Molnár Gyula, Szabó Sándor és Tóbiás József. Tóth Bertalan pártelnök nem volt jelen, Hiller István nem szavazott.
Nemmel szavazott az MSZP-ből: Gurmai Zita, Korózs Lajos és Kunhalmi Ágnes.
Nemmel szavaztak a DK-s képviselők.
Nemmel szavaztak az LMP-sek.
Nemmel szavaztak a Párbeszéd képviselői.
Kivéve Burány Sándor Párbeszéd-képviselőt, aki ugye MSZP-tag. Ő igennel szavazott.
Nemmel szavazott a két független, Dúró Dóra (ex-Jobbik) és Hadházy Ákos (ex-LMP).
A független Bősz Anett (Liberálisok, ex-Párbeszéd) viszont tartózkodott.
Semmit nem jelentett volna, akár hogy szavaznak(tudták, hogy a szavazatuk szart se ér, ahogy azt is, hogy úgy is lesz fizetésemelés).
Nyilván meglépték, aztán nagy duzzogva elfogadták:D
Kíváncsi vagyok, vajon lemondanak e a pénzről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!